В тази статия може да разгледате DeeStream (DST), нов участник

...
В тази статия може да разгледате DeeStream (DST), нов участник
Коментари Харесай

Стрийминг дебютантът DeeStream получава внимание от притежателите на Tron и Chainlink

В тази публикация може да разгледате DeeStream (DST), нов участник в стрийминг промишлеността, който бързо печели внимание и вложения от притежателите на Tron (TRX) и Chainlink (LINK) токени.

Тъй като обичайните платформи са подложени на рецензии за централизиран надзор и цензура, DeeStream (DST) предлага децентрализиран модел, при който потребителите могат свободно да показват себе си.



Този неповторим метод откри отклик измежду притежателите на Tron (TRX) и Chainlink (LINK) токени, което разреши DeeStream (DST) да получи всеобщи вложения от тези вложители на фона на експоненциалния напредък на световния стрийминг пазар.

Tron (TRX) демонстрира мощна динамичност

През февруари 2024 година Tron (TRX) показва мощен подтик, като седмичната му цена варира от $0.122 до $0.132, отразявайки нарастване от 7.48%. Интересното е, че Tron (TRX) означи незабравим скок в потребителската си база, като записва почти 53% растеж на дневните дейни адреси.

Разполагайки с голям брой функционалности, обхващащи децентрализирано финансиране (DeFi), издаване на постоянни монети и инфраструктура за обработка на заплащания, Tron (TRX) е подготвен за обещаващо бъдеще. Неотдавнашният подтик в цените на Tron (TRX), в допълнение към забележителното нарастване на дневните дейни адреси и потребителската база, рисува обещаваща картина за бъдещето на Tron (TRX).

Chainlink (LINK) записва впечатляващ скок

През предходната седмица цената на Chainlink (LINK) означи огромен скок, като се увеличи от $18.28 до $20.28, което съставлява огромно нарастване от 10.23%. Между 9 и 12 февруари Chainlink (LINK) нарастна с 16%, достигайки цена от $20.75. Този огромен ценови скок се случи, тъй като доста хора използваха мрежата на Chainlink (LINK).

Въпреки че някои механически признаци демонстрират, че Chainlink (LINK) може би се е повишила прекомерно бързо, на дневната графика има модел, който демонстрира, че цената може да продължи да се покачва. Този модел допуска, че Chainlink (LINK) може скоро да доближи $25. С това неотдавнашно покачване и положителните вести за Chainlink (LINK) нещата наподобяват позитивни за тази криптовалута.

DeeStream (DST) дава опция за независимост

DeeStream (DST), нов състезател в стрийминг промишлеността, притегля забележителен капиталов интерес от страна на притежателите на Tron (TRX) и Chainlink (LINK) токени. Традиционните платформи за стрийминг постоянно са подложени на критика поради централизирания си темперамент, при който стриймърите рискуват да бъдат неразрешени за изложение на мнение, което води до неодобрение измежду потребителите.

DeeStream (DST) обаче има за цел да революционизира стрийминг пейзажа със своя децентрализиран модел, обещавайки на потребителите свободата да показват себе си без боязън от цензура. Този неповторим метод притегли вниманието на вложителите, които виждат в DeeStream (DST) обещаваща различна капиталова опция на процъфтяващия пазар на стрийминг услуги.

Експоненциалният напредък на международния стрийминг пазар дава доходоносна опция за преуспяване на платформи като DeeStream (DST). Тъй като 44% от феновете към този момент са понижили броя на телевизионните излъчвания в интерес на стрийминга онлайн, а прогнозите са, че пазарът ще надвиши $247 милиарда до 2027 година, вложителите признават големия капацитет за напредък в бранша на стрийминга.

Освен това търсенето на децентрализирани други възможности на обичайните платформи се усилва. Тъй като DeeStream (DST) се намира в стадий 1 на предварителната си продажба с цена от $0.03 за токен и общо предложение от 300,000,000 DST токена, вложителите се възползват от опцията да се включат рано в план, подготвен да провокира промени в бранша на стрийминга.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream, като посетите уеб страницата тук.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР