В тази ситуация, докато се направят всички промени в съдебната

...
В тази ситуация, докато се направят всички промени в съдебната
Коментари Харесай

Дончев: В момента НС не трябва да дава имунитета на никого, защото това е форма на натиск

В тази обстановка, до момента в който се създадат всички промени в правосъдната промяна, за мен Народно събрание не би трябвало да дава имунитета на никого, тъй като това сега е форма на напън. Това сподели пред бТВ Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС.


Той разяснява и връщането в България на Ангел Христов от „ Братя Галеви “ и гибелта му. „ Обезпокояващ факт е мека дума. Това се отнася за цялата система за сигурност. Виждате до София и в страната мигранти в бусове, коли за спешна помощ, камиони. Да, това не е мотив за бързо приемане на България в Шенген, скърбя. Затова незабавна задача на държавното управление е да усъвършенства тези системи, да даде причини на всичките сътрудници, че сме в положение да носим отговорности на страна – член на Шенген, добави Дончев.

Трябва да има държавно управление, безапелационен е той.

За споровете, когато разцепват прокуратурата, е неверно мисленето, че ние се месим. Това е грозно, става дума за институция, част от процеса на въздаване на правдивост и всички кавги, които текат вътре, срутват облика и публичната поддръжка по повод освен на основните фигури, а и на цялата институция. След всичко, обаче, което се случи, реституция е допустима, уверен е Дончев. Духът е излязъл от бутилката, щом един е излязъл да приказва, да излезе втори и трети, и да се разбере какво се е случвало, акцентира Томислав Дончев. Ако държавното управление работи добре, в случай че реализира главните цели, то може и да съществува и 4 години, зависи от качеството на работа, уточни Дончев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР