В тайни подземия под Белия дом е скрита информация, която

...
В тайни подземия под Белия дом е скрита информация, която
Коментари Харесай

Никсън скрил капсула с информация за извънземни

В секрети подземия под Белия дом е скрита информация, която би могла да промени напълно нашите показа за света и вселената.

В края на март, подмолно насочения блог YourNewsWire.com разгласява публикация, съдържа цитати от телефонно изявление с Робърт Мерит, скришен вътрешен шпионин за администрацията на Ричард Никсън и непосредствен поддръжник на президента, както самият той се показва.

В изявлението Мерит споделя за една от персоналните си срещи с Никсън, по време на която президентът му посочил доказателство за съществуването на извънземен живот.

Бившият скришен сътрудник твърди, че по време на тайната си среща с американския президент, той му посочил, че разполага с капсула на времето, съдържаща секретна информация за НЛО и извънземни цивилизации, които са посещавали планетата ни и са били в контакт с нас от доста време.

Според него скривалището се намира надълбоко в подземията на Белия Дом и единствено Никсън е знаел къде се намира то.

Мерит споделя още, че 37-мият президент на Съединени американски щати се осмелил да скрие информацията след експлоадирането на абсурда Уотъргейт. Причината била, че желал да резервира тази толкоз добре защитавана загадка за бъдещите генерации, с цел да могат те да научат истината за извънземните цивилизации и за голямото въздействие, което оказват върху нашата планета.

В тайния документ се казвало, че учените от Националната лаборатория в Лос Аламос, Ню Мексико са се научили да поддържат връзка с извънземните. Те получили от тях извънредно скъпа информация, която им разрешила да създадат доста открития в областта на науката и актуалните технологии.

Президентът не е желал сътрудниците на ФБР или Централно разузнавателно управление на САЩ, както и други политици, да се доберат до тази загадка.

Според някои теории за тайни заприказва и огромни политически измами, Мерит е бил заплашван със гибел, в случай че издаде и една дума от информацията, разкрита му от Никсън.

Мерит е уверен, че капсулата е скрита добре и евентуално към момента се намира на мястото си.

Бившият юрист Дъглас Кади, защитаващ отговорните в абсурда Уотъргейт, също прави изказване. Според него, в случай че това укритие в действителност съществува и в миналото бъде открито, то би трябвало да стане обществено притежание.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР