В Търговище е установен млад мъж (22 г.), противозаконно отнел

...
В Търговище е установен млад мъж (22 г.), противозаконно отнел
Коментари Харесай

Престъпник без книжка открадна три коли

В Търговище е открит млад мъж (22 г.), незаконно лишил за два дни три коли, оповестяват от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи. Той е откраднал и мъжка чанта с намиращи се в нея документи, 160 лв. и други движимости, от паркиран автомобил „ Ситроен Берлинго “ в центъра на регионалния град.

Говорителят на Дирекцията Ани Кръстева обясни, че мъжът е обвинен за незаконното лишаване на леки автомобил „ Мерцедес 208Д “, „ БМВ 520М “ и „ Пежо Боксер “ на 19-20 септември, които са открити изоставени отключени на разнообразни места в Търговище. Мъжът е недееспособен, прецизираха за Българска телеграфна агенция от ОД на Министерство на вътрешните работи. Мъжът е арестуван в РУ-Търговище на съображение член 72, алинея 1, т. 1 от Закона за Министерство на вътрешните работи. Образувани са досъдебни производства по член 346, алинея 1 от Наказателния кодекс.

След приключване на 24-часовата му мярка за задържане, при полицейска инспекция през днешния ден към 1:30 часа в центъра на регионалния град, е открито, че мъжът държи у себе си 0,58 метамфетамин, който е конфискуван от управляващите. Задържан е още веднъж в РУ-Търговище на съображение член 72, алинея 1, т. 1 от Закона за Министерство на вътрешните работи. По случая е стартирано бързо полицейско произвеждане по член 354а от Наказателния кодекс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР