В такива мигове трябва да сме силни и да съумеем

...
В такива мигове трябва да сме силни и да съумеем
Коментари Харесай

Смъква Стреса За Секунди! Медитация За Спешни Случаи!

В такива мигове би трябвало да сме мощни и да съумеем да преодолеем бързо напрежението. За да не разрешаваме да ни изсмукват енергийно, да трошат нервите ни и даже да създадем повече разноски от от нужното, можем сами да се погрижим да сме във форма.

Неприятностите бързо ще намерят кей надалеч от вас, единствено да знаете по какъв начин да ги сборите, написа изданието bg.checkonline4you.com. Бързатамедитация се състои в следното. Трябва единствено да седнете и гърбът ви да е провиснал, само че и изправен.

Дишайте надълбоко, като се пробвате да забавите темпото. Само по този начин ще освободите напрежението, знаете, че когато сме натоварени, ние несъзнателно учестяваме дишането си. После визуализирайте сегашния проблем, който ви е на главата и ви тормози.

Стиснете го с две ръце, усетете, че имате надзор върху него, напрегнете даже мускулите си, с цел да го изживеете изцяло като действителност. Време е да се попитате за какво го държите по този начин крепко и откъде-накъде ще хабите на вятъра силата си.

Тогава го пуснете ненадейно, разтворете ръцете си, дано си отиде вечно. Ситуацията ще се изпари за секунди, няма да остави и диря. Вече сте освен спокойни, само че и летите като птици.

Когато лекотата ви налегне се фиксирайте върху възприятието, с цел да запазите по-трайно настройката. Това е страхотна вътрешна релаксация.

Винаги може да извършите тази медитация, не е нужно особено място, нито пък да отлагате – вземете ограничения, с цел да си възвърнете равновесието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР