В своя не дотам интересен финансов отчет за изминаващата 2017

...
В своя не дотам интересен финансов отчет за изминаващата 2017
Коментари Харесай

Audi с нов модел на всеки три седмици догодина

В своя не до такава степен забавен финансов доклад за изминаващата 2017 година, Audi даде и обещанията си за идващите 12 месеца, които наподобява, че ще бъдат напрегнати и съпроводени с много събития.

Според проектите си производителят от Инголщад би трябвало показва нова кола на всеки три седмици, което по груби калкулации значи почти 17 нови автомобила с четирите кръга на капака. В изказването си компанията не дава доста елементи, само че е разумно, че част от тези нови коли ще бъдат производни на към този момент съществуващи модели. Връх в SUV фамилията на Audi се чака да стане Q8, увеличавайки към този момент разширената гама. По-късно през годината пък ще бъде показан и изцяло електрическият E-Tron.

Audi Sport пък към този момент разгласи нови RS модели и феновете на немския конструктор имат огромни шансове да видят RS Q5 в даден миг следващата година. Все още на вълна огромни коли, през 2018-а ще забележим и чисто новият Q3. Ако можем да се позовем на шпионски фотоси от началото на август тази година пък, се чака бял свят да види и RS5 Sportback.

2018-а ще бъде и годината, през която компанията ще показа новото потомство А6, като неотдавна направи същото с А8 и А7 Sportback. Очаква се също по този начин да бъде забелязан новият A1 към края на идната година и R8 – още веднъж базирайки се на изтекли в обществените мрежи фотоси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР