В свое скорошно интервю Лудрес Леон сподели какво е да

...
В свое скорошно интервю Лудрес Леон сподели какво е да
Коментари Харесай

Дъщерята на Мадона: Майка ми ме контролираше през целия ми живот

В свое скорошно изявление Лудрес Леон показа какво е да израснеш като дете на Мадона. В диалога със списание "Interview " 25-годишната жена описа за връзката си със своята известна майка, само че също по този начин показа и някои от значимите житейски уроци, които е получила от нея. Например, тя от рано е схванала, че би трябвало да работи интензивно за това, което желае.

"Въпреки че съм израснала с редица привилегии, които не мога да отрека, в нашето семейство в никакъв случай не сме си правили дарове. Мисля, че майка ми е гледала децата на другите известни персони и си е казвала: "С моите наследници няма да бъде по този начин ", изяснява тя, откакто актрисата Деби Мазар от сериала "40 е новото 20 ", влезнала в ролята на интервюиращ, я пита дали е правилно, че Лудрес е трябвало сама е да заплати образованието си в Мичиганския университет по изкуства, само че и своя първи апартамент в Ню Йорк.

Младата жена, която се изявява като модел, споделя, че няма нищо срещу да бъде финансово самостоятелна. Дори в противен случай, по думите ѝ това идва с голям брой преимущества.

"На мнение съм, че в случай че родителите ти заплащат за всичко, то това им дава цялостна власт над теб. Майка ми е безспорен фанатик на тематика надзор и ме е направлявала през целия ми живот. Ето за какво трябваше да се отделя от нея и бъда изцяло независима незабавно откакто приключих гимназия ", споделя тя.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР