В света не спират тестовете на лекарства, които дават резултат

...
В света не спират тестовете на лекарства, които дават резултат
Коментари Харесай

Лекарствата за КОВИД - спасили много хора

В света не стопират тестванията на медикаменти , които дават резултат в битката с COVID-19. През юли т.г. шефът на Българската организация по медикаменти та Богдан Кирилов заяви, че антипаразитното лекарство „ Ивермектин “ дава резултати при лекуването на заболели от ковид в девет лечебни заведения у нас. Така разяснява пред  новините към медикаментите, които учените усъвършенстват в битката с Коронавирус -19, Илиан Манойлев, помощник в лаборатория „ Експериментална имунология “ – Българска академия на науките. Според Манойлев лекарството евентуално задейства имунната система.

Лечението с медикаменти на инфектираните с ковид е ефикасно и това ще го потвърдят докторите, тъй като медицината напредва и медикаменти та стават все по-добри. Вече се знаят признаците на болестта, което е доста значимо, тъй като в противоположен случай не е ясно по какъв начин трябва да протече лекуването. Факт е, че медикаменти та са избавили доста  животи, което значи че те правят сериозна работа, добави Манойлев.

Ученият акцентира, че задачата на имунизацията е друга - да не се разболеем въобще. Но с цел да сме уверени в нейния резултат, би трябвало да знаем какви са страничните резултати, които провокира, а за това е нужно време, добави Манойлев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР