В света на шоубизнеса е позволено почти всичко, що се

...
В света на шоубизнеса е позволено почти всичко, що се
Коментари Харесай

Меган Фокс, каква е тази рокля? Красавицата втрещи с избора си на тоалет

В света на шоубизнеса е разрешено съвсем всичко, що се отнася до мода, провокативно държание на сцена и ексцентрични, само че артистични прояви. Лейди Гага, а преди нея певици като Мадона и Шер са били един от главните провокатори, показвайки се с неповторими и скандални тоалети. Е, явно тяхното завещание се помни и до през днешния ден, а много по-млади звезди пресъздават някои тоалети или просто са въодушевени да се разголват.

Меган Фокс е една от най-сексапилните известни дами в света, а нейните тоалети постоянно са били подбирани деликатно. Е, на тазгодишните музикални награди " Билборд " звездата реши да заложи на скандалното и мощно разголено облекло. Брюнетката бе избрала рокля, дело на известния фешън дизайнер Mugler. Драматичният тоалет разкрива добре всички елементи от тялото на Фокс, която с горделивост показва пефректните си извивки. 

Виж още:

Половинката на Меган – рапърът Machine Gun Kelly също се появи в много забавни облекла на аления килим. Той бе заложил на костюм на Balmain с разкопчана риза, под която се виждаха татуировките на гърдите му, а визията му е допълнена от куп аксесоари. 31-годишният реализатор взе премиите за най-хубав рок реализатор и за най-успешен рок албум.

Виж още:

35-годишната Меган Фокс надалеч не е единствената звезда, която залага на екстравагантните черни тоалети на Mugler. В сходни тоалети сме виждали Ким Кардашиян, Майли Сайръс, Дуа Липа, а напълно скоро и Били Айлиш, чиято фотосесия за " Вог " шокира милионите ѝ почитатели по света.

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР