В света на „бодипозитива“ никой не вярва в стандартите за

...
В света на „бодипозитива“ никой не вярва в стандартите за
Коментари Харесай

Защо пищните дами са мечта за всеки мъж?

В света на „ бодипозитива “ никой не има вяра в стандартите за хубост. Възхищение заслужават всевъзможни дами – брюнетки, русокоски, чернокожи, чипоноси, доста кльощави или доста дебели. Абсолютно всевъзможни! Лъскавите списания също не остават по-назад – заобикаляйки да бъдат признати за „ старомодни “, те интензивно се стараят да спрат да гледат на наднорменото тегло при дамите като на нещо непристойно. Пък дали съумяват или не е различен въпрос. Много мъже в днешно време не считат, че е срамно да вървят с по-пищни дами. Това, че последователно преставаме да свързваме сексапила с ниското телесно тегло и ограниченията на фотомодел към този момент е огромно достижение. И нашите към този момент скромни триумфи към този момент дават забавни плодове! Все повече мъже без терзание и боязън намерено декларират, че тежестта не е определящ фактор за тях при избора на партньорка. Нещо повече – желанието да съблазниш същинска кукла с дълги крайници и тънка талия в този момент се прави оценка като детско и издаващо комплекси.

На всички ни е ясно, че избран вид осанка не може да ни обезпечи комфорт във връзката, а прословутите „ 90-60-90 “ не подсигуряват оргазъм. Много известни девойки plus-size по личните им думи вършат в леглото неща, каквито слабите девойки не са и сънували.

Дали това е обикновено? Не можем да отречем, че за мнозина мерило за прелест все по този начин е цифрата на кантара. Толкова по-учудващ е фактът, че някои мъже по принцип не си падат по стройни девойки. Тези господа целеустремено си избират не просто едри дами, ами такива, които към този момент са надхвърлили стоте кг. Нашият консултант-сексолог твърди, че това не се дължи на равнодушие към тежестта на дамата. Когато мъжът желае единствено дами с наднормено тегло, очевидно става дума за култ. Какво е това?

Фетишите

Фетишът по определение е просто специфичност на половото държание. Оказва се, че за някои мъже катализатор на възбудата е точно наднорменото тегло на партньорката. Този култ може да възникне заради разнообразни аргументи. Възможно е мъжът да е изпитал първия си оргазъм с по-закръглено момиче. А може едрите дами да му припомнят за прегръдките на възпитателката, която в детската градина му е давала възприятие за сигурност. Влияние може да има и средата – в случай че мъжът принадлежи към избрана социално-културна група. В някои култури цялостното телосложение от епохи се счита за знак на женствеността, майчинството и плодородието. Мъжете от сходна среда подсъзнателно избират цялостни дами, копирайки държанието на своите татковци, дядовци и прадядовци, които са си падали по обилни дами. Пълната жена им подухва мисли за уют, устойчивост и крепко поколение.

Друг път мъжете развиват комплекс за непълноценност и синдром на обезпокоително очакване на крах в секса. Някои господа подсъзнателно натъртват на дебеланките, тъй като им се коства, че тези дами са по-непретенциозни в леглото и ще бъдат признателни поради самото внимание. Едрите дами изпълват тези мъже с убеденост, до такава партньорка те се усещат същински мъжаги.

Фетишът може да се дължи и на най-обикновено търсене на новото и екзотичното. Някои мъже не са „ зациклили “ единствено на пухкавелки, а си падат по всичко ексцентрично. Обикновено тези господа гледат много по детски на връзките с противоположния пол, а дамата възприемат като забавна играчка – „ Уау, такава още не съм имал “.

И въпреки всичко

Според нашия консултант-сексолог надалеч не всички връзки сред хубавци и цялостни дами се оказват продължителни и хармонични. Проблемът идва от редица физиологични и психически компликации, с които се сблъскват дамите с наднормено тегло. Първо – компликациите с оргазма. Голямото наднормено тегло лимитира опцията да се употребяват позите, които дават съвсем стопроцентова гаранция за оргазъм. Например позата „ дамата от горната страна “. Работата е там, че мъжът не може по едно и също време да прави секс и да държи върху себе си 100-килограмова партньорка. Освен това множеството цялостни дами изпитват непрекъсната невроза, която им пречи да се съсредоточат върху секса.

Второ – някои дами с огромно наднормено тегло след време развиват равнодушно отношение към секса. Според нашия съветник те просто заместват половото наслаждение с удоволствието от храната. Те изпитват наслада, когато хапват, тъпчат се при стрес и проблеми. Така попадат в затворен цикъл – по едно и също време се оправдават поради невротичното погазване и освен това изпитват възприятие за виновност. Накрая дамата, изпаднала в такова потиснато положение, е подготвена да размени секса с най-обикновеното наличие на колегата до нея, само че освен това не изпитва никакво наслаждение.

Много дами с наднормено тегло непрекъснато се опасяват, че сътрудникът им ще ги напусне, ще им изневери или ще спре да ги обича. С тези страхове и терзания те отравят психологическия климат в двойката, даже в случай че няма мотив за паника. В резултат на това сами предизвикат обичания да им изневери. И това става не поради наднорменото тегло на партньорката, а поради патологичната й липса на любов към себе си, към личното й тяло, поради неприемането на личната й половост. Такива дами би трябвало безусловно да поработят над самооценката си. При това не трябва да не помнят, че доста пухкави дами са изцяло удовлетворени от тялото си и излъчват сила, за която слабите им приятелки биха им завидели. И – дано бъдем почтени – половият живот на тези дами не може да е посредствен
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР