В Сутрешния блок на БНТ показахме една история от първо

...
В Сутрешния блок на БНТ показахме една история от първо
Коментари Харесай

На среща с японския император - разказва журналистът от БНТ Надежда Василева

В Сутрешния блок на Българска национална телевизия показахме една история от първо лице от Страната на изгряващото слънце. Репортерът ни Надежда Василева се върна от Япония дружно с парламентарната делегация, която тази седмица беше там.

Надежда Василева, публицист в Българска национална телевизия: Акихито е доста почитан от японците. Той е индивидът, който се пробва да отвори императорския замък, да бъде по-близо до хората. Той и брачната половинка му се срещат с хора извънредно постоянно, изключително след земетресението и цунамито, те тогава няколко дни по-късно бяха измежду хората. Това, което също впечатлява в неговата биография, е, че той е индивидът, който за първи път се е оженил за жена, която не принадлежи към висшата класа на обществото.
Там е извънредно закрепено това, което можеш да направиш и има изключителни ограничения за сигурност и българските публицисти не са привикнали на толкоз строги ограничавания в своята работа, сподели Надежда Василева. Сподели, че императорското семейство наподобява извънредно непретенциозно, както и залата, в която се организира аудиенцията. Интересно е, че следващата година за първи път император ще се откаже от престола в интерес на сина си.
 Председателят на Народно събрание Цвета Караянчева се срещна с японския император Председателят на Народно събрание Цвета Караянчева се срещна с японския император
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева беше призната на визита при японския император Акихито. Българска парламентарна делегация е на о...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР