В студиото на „Тази сутрин” по БТВ гостува Желяз Андреев,

...
В студиото на „Тази сутрин” по БТВ гостува Желяз Андреев,
Коментари Харесай

Желяз Андреев обяви дали ще се върне в САЩ


В студиото на „ Тази сутрин” по БТВ гостува Желяз Андреев, откакто Интерпол смъкна алената бюлетина против него. Както е известно, преди година и половина Съединени американски щати желаеха той да бъде екстрадиран поради търговия със Сирия, за която американците имат ембарго.

Ето какво съобщи Желяз Андреев след щастливата развръзка:

„ Нямам визия когато са свалили алената бюлетина, несъмнено чисто механически е трябвало да се случи. Червената бюлетина е свалена от Интерпол Вашингтон, което е сигурен знак. Доколкото знам, мога да отида в Съединени американски щати, само че нямам такива проекти, а дали мога, ще стане ясно на самото ми изявление за виза.

Обадиха ми се от екипа от господин Борисов, оповестиха ми, че бюлетината е свалена и ме посъветваха да подам молба до основния прокурор да желая противоположна връзка на статуса с тези документи и предходна седмица получих такава.

Бях в Министерски съвет с господин Борисов и господин Цацаров, те ми обясниха, че са били сложни договаряния, че са положени доста старания, само че значима е крайната развръзка. Просто съм уверен, че са били тежки преовори. Едва ли е толкоз елементарно да застанеш лице в лице със Щатите. Аз получих покана да съм посетител в Министерски съвет, благодарих много на господин Борисов, тъй като знаех, че без държавна интервенция този въпрос мъчно щеше да бъде позволен. Още четирима българи са забъркани в каузса, за тях се чака финално позволение, няма проблем.”
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР