В студиото на Панорама“ председателят на парламентарната група на БСП

...
В студиото на Панорама“ председателят на парламентарната група на БСП
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Беше предложен бюджет, в който липсват конкретни реформи

В студиото на „ Панорама “ ръководителят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев означи, че Българска социалистическа партия е желала да поправи оферти от ръководещите бюджет в качеството си на съпротива, която предлага действителна опция на ръководството. Той дефинира бюджета за 2018 година ката подправен и за да купи време на ръководещата коалиция.

Той означи, че Българска социалистическа партия и ГЕРБ се разграничават идейно доста, само че има доказателства, че могат да застанат под обща позиция - като декларацията за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, да вземем за пример.

Драгомир Стойнев съобщи, че на Българска социалистическа партия се пада задачата да „ брани демокрацията “, поради което се афишира срещу решения на Министерския съвет за финансиране, взети „ на мрачно “.
Драгомир Стойнев, ръководител на ПГ на Българска социалистическа партия: Всяка година се вкарва бюджет с недооценен Брутният вътрешен продукт, има актуализация и внезапно идват огромните доходи и остатъци, които не са действителни. Трябва да се съсредоточим върху капацитета за стопански напредък.
Той означи, че няма развита страна с плоско данъчно облагане. Макар че точно Българска социалистическа партия го е въвело, той означи, че политиката е развой и развиване.

Стойнев акцентира, че мораториумът върху новите медикаменти е погрешен ход, който ще направи по този начин, че от актуалните медикаменти ще се възползват единствено богатите.
Драгомир Стойнев, ръководител на ПГ на Българска социалистическа партия: Не може с финансови рестрикции да се лимитира правото на живот на хората.

Стойнев акцентира, че сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия има голям брой разлики в областта на образованието, опазването на здравето, данъчното облагане.
 Владислав Горанов: Партията се крепи на персони, само че това не я прави лидерска Владислав Горанов: Партията се крепи на персони, само че това не я прави лидерска
В студиото на „ Панорама “ министърът на финансите Владислав Горанов съобщи, че не вижда нищо неприятно в това да няма други претенденти за водач на ГЕРБ с изключение на...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР