В студиото на Лице в лице по БТВ Искра Михайлова,

...
В студиото на Лице в лице по БТВ Искра Михайлова,
Коментари Харесай

Искра Михайлова:Възраждане е единствената организацията, която защитава националния интерес

В студиото на „ Лице в лице " по БТВ Искра Михайлова, сподели че Възраждане е организацията, единствената, която пази националния интерес. „ Възраждане застана на виновната позиция във връзка с България, когато трябваше да се вземе решение Европа да наложи наказания към РФ, България беше безгласна писмен знак. На 13 април беше направено заседание, за което няма протокол, заседание в Министерски съвет, на което заседание се реши България да не отваря сметка, където да се превалутират рублите. Ние сме желали тази информация от министър Василев. Има формален документ, който е разполагаем, с който зам.-министърът на енергетиката подрежда на Булгаргаз да не отварят тази сметка, като се базира на решение, взето на 13 април от Министерски съвет. В този Министерски съвет имаше министри на Българска социалистическа партия, на Демократична България, на Политическа партия и на Има Такъв Народ. Възраждане остана тогава единственият остров на здравия разсъдък ".

Ние казахме, че не трябват дерогации за петрола, съобщи още Михайлова.

Ние наблюдавахме, че главните събрания и заседания, които правеше четворната коалиция бяха свързани повече с техни персонални взаимоотношения, в сравнение с България и българските жители имаха потребност, добави Михайлова.

На този стадий не виждаме групировка, която да дава отговор на нашите направления и визии, които ние имаме, съобщи Михайлова. „ Ние следваме нашите политики, които сме коментирали с нашите гласоподаватели. Многократно сме заявявали, че ние се борим за независимо ръководство, тъй като не виждаме сътрудник, с който имаме идентични визии за бъдещето на България ".

Ние приказваме на езика на нашия народ и считаме, че това ще ни донесе триумф, в умозаключение сподели Михайлова. „ Първото, което би трябвало да направи новото Народно събрание, би трябвало да преразгледаме позицията, в която са сложени въглищните централи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР