в студиото на БТВВ спорта в България нещо има, няма

...
в студиото на БТВВ спорта в България нещо има, няма
Коментари Харесай

Румяна Некова на рождения си ден в БТВ: Нещо куца в българския спорт

в студиото на БТВ

" В спорта в България нещо има, няма ги тези първенци. не тъй като състезателите ни не са положителни, а тъй като нещо в профил куца, което да докара нашите първенци до черешката на тортата на всеки един сопртист, а това е олимпийската купа. "

Това показа точно на рождения си ден в студиото на БТВ олимпийската ни шампионка Румяна Некова. 

" Гребането е моят обичан спорт, не бих го заменила с нищо друго - слънце, въздух, вода, има своите цели измежду природата и чистия въздух. Спорта дава синхрон, баланс на всеки, човек развива всички най-хубави качества и мускулни групи в гребането. 

В днешно време методът е по-различен при по-младите. Те не могат сами да се развиват, стават подвластни един от различен и стартират да си пречат. Няма по какъв начин едно дете, което има три години процедура в спорта, да гледа по-големи спортисти и да се опитва да бъде като тях. Биологичната възраст е от огромно значение в спорта. 

На мен ми беше доста мъчно, аз бях дисциплинирана, режимът за мен постоянно е бил водещ. Лягах си в 21.30. Но към този момент се грижа за останалите и е по-трудно да се съблюдава режим. 

Базата в " Панчарево " можеше да се употребява изцяло, а в този момент е на половина. В Пловдив се поддържа гребния канал, само че в София изискванията са под нулата. Надяваме се да има постоянно държавно управление, хора с отговорност. Аз като състезателка съм водила подготовка съвсем всяка година и съм водила състезатели. Изведнъж започнахме да пречим на околната среда... " - показа още свои усещания състезателката.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР