В студиото на БНТ1 Кралица Елизабет II - пътят към

...
В студиото на БНТ1 Кралица Елизабет II - пътят към
Коментари Харесай

Цветелина Узунова: Свидетели сме на събитие, което се случва веднъж на няколко поколения

В студиото на БНТ1 " Кралица Елизабет II - пътят към вечността " специалистът по връзки Цветелина Узунова, която дълги години работи с българското кралско семейство, дефинира днешната гала в Лондон като събитие, което се случва един път на доста генерации.

" Поколения преди нас не са били очевидци на сходно събитие, евентуално и генерации след нас няма да са очевидци на сходно събитие. На едно място са събрани цялата европейска и международна аристокрация плюс политическият хайлайф на света. Над 4 милиарда души гледат директното лъчение. Англия ни демонстрира урок за единодушие, почитание към институциите и какво значат вековни обичаи. ", посочи тя.

Според нея за финален път българският народ е показвал сходна единодушие, когато си е отишъл Цар Борис III.

" На доста от картичките пред Бъкингамския замък написа " Благодаря, мадам! ". Вие задавали ли сте си въпроса какъв брой са личностите, на които бихте благодарили за службата? ", добави тя.

Узунова даде извънредно висока оценка на информационния отдел на Бъкингамския замък. Напомни, че след сватбата на Уилям и Кейт е проработил Youtube - канала на кралското семейство, който през последните дни се е употребява доста интензивно, демонстрирайки бистрота и помагайки в битката с подправените вести.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР