В студена зимна сутрин последното нещо, което искате да правите,

...
В студена зимна сутрин последното нещо, което искате да правите,
Коментари Харесай

Как лесно да се справите с конденза по стъклата на колата

В студена зимна заран последното нещо, което желаете да вършиме, е да чакате предното стъкло на колата ви да се размрази.
 
Експерти споделиха, че множеството коли имат специфичен бутон за унищожаване на тънкия пласт лед. Те обясниха, че доста хора го употребяват, с цел да се отърват и от запотяване отвътре.

Оказва се, че има добра опция, която ще почисти предното ви стъкло и колата ви ще е подготвена за шофиране за нула време.
 
Просто спускането на прозорците на колата ви ще понижи конденза бързо.
 
„ Ако нямате климатик, това не е проблем. Някои транспортни средства не идват оборудвани с климатик или функционалността е развалена или прекратена. За да коригирате това, просто спуснете всички прозорци в колата. Това разрешава на студения и изсъхнал въздух да нахлуе в транспортното средство, като оказва помощ за понижаване на конденза, по този начин можете да потеглите два пъти по-бързо. “
 
" Докато колата ви се обезпотява, стойте отвън нея. Дъхът ви е топъл и влажен, което няма да помогне на процеса. Все отново не оставяйте колата без контрол с ключовете вътре, защото това е опция за крадците, " споделят още специалистите.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР