В стремежа си да не бъдат заловени, кръшкачите не пестят

...
В стремежа си да не бъдат заловени, кръшкачите не пестят
Коментари Харесай

Разкриха кога и къде най-често изневеряват кръшкачите

В устрема си да не бъдат хванати, кръшкачите не пестят сили и средства. Резултатите от ново изследване демонстрират, че най-популярното място за невярност е хотелската стая, написа в. " Дейли експрес ".

Допитването, осъществено от канадския уебсайт за извънбрачни запознанства Ашли Медисън, демонстрира, че съгласно 80 % от кръшкачите най-сигурното място за среща с любовника или любовницата е хотелът.

На второ място, посочен от над две трети от прелюбодейците (67 процента), е автомобилът.

Третото желано място за извънбрачни забежки може да изненада мнозина. Две трети от кръшкачите (66 процента) употребяват личния си дом и в доста случаи леглото, което разделят с половинките си, с цел да им поставят рога.

Сред желаните места за невярност са също домът на любовника или любовницата, паркът, офисът/службата, къща край езеро, палатка, аероплан.

Проучването разкрива също, че пожеланото от кръшкачите време за отдаване на извънбрачни пристрастености, посочено от над една трета от интервюираните, е следобедът в работно време.

" Изнизването " от офиса се оказва спомагателна тръпка за прелюбодейците, като в същото време не лишава от времето, което прекарват със фамилията си.

Около 30 % от хората, които поставят рога на половинките си, избират вечерните забежки. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР