В стиловото разнообразие експертите разграничават 22 основни направления и шест

...
В стиловото разнообразие експертите разграничават 22 основни направления и шест
Коментари Харесай

Защо кубинките винаги ще са на мода

В стиловото многообразие специалистите разграничават 22 съществени посоки и шест фешън стила. Всяка възраст има собствен личен жанр и единствено през младостта всичко е уместно. Единствено тогава правилото е едно – облеклата и обувките да се харесват на този, който го носи. А огромна част от младежите най-често харесват облекла от три стила: спортни, дънки и милитари. Последният има особено значение както към мъжете, по този начин и за дамите.

Дизайнерите свързват с благоговейната обич към удобството, простотата, практичността. Икономистите - с релативно налична цена и продължителност, а психолозите с присъщото на младостта предпочитание за себеизразяване и самоутвърждаване.

Появил се за първи път през 60-те години на предишния век в сбирките на Ив Сен Лоран, военният жанр продължава решително да марширува из света и през днешния ден. И кубинките в никакъв случай не излизат от мода!

Ето пет съществени аргументи, заради които младежите избират тъкмо тях.

Първо, такива обувки се характеризират с бруталност; второ - с устойчивост, извънредно са здрави и практични. Тяхната елементарност и непридирчивост са просто пленителни. Същевременно кубинките са комфортни и пасват чудесно на доста разнообразни стилове облекло.

Качеството и типът на материала също играят значима роля.

Стилните цветове, в които идват кубинките, също са по усета на младежите. Основни нюанси са черно, кафяво, пясък, горчица, всички вариации на сивото. От една-две години насам изключително известни са цветовете каки, ​​маслини, бежови, тухли и теракота.

Военните обувки имат своя последователност.

Урбанистичния жанр включва неофициален, обикновен тип, чудесно подхождащ на други стилове.

Камуфлажът е най-предпочитан. Такива кубинки се създават за всички възрастови групи и от двата пола.

И най-после можем да заключим, че обувките и като цяло облеклото в милитари жанр от време на време се появява на стилните сцени по света, фокусирано върху изискан и искра. Често можем да видим хора от шоубизнеса, облечени тъкмо в този жанр и обути, естествено, в кубинки!

Източник:

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР