В Стара Загора, след мача между Берое и ЦСКА в

...
В Стара Загора, след мача между Берое и ЦСКА в
Коментари Харесай

Дани Моралес: Обстрелваха автобуса ни с камъни, момчетата са уплашени

В Стара Загора, след мача сред Берое и ЦСКА в елитната юношеска група до 19 година, се е разиграла извънредно неприятна сцена, написа " Меридиан мач ".

Младите " червени " гении завоюваха трагично с 3:2 при гостуването си, само че по-късно не са могли да си тръгнат близо два часа от стадион " Локомотив ", защото рейсът им е бил обстрелван с камъни.

Това изясни пред вестника треньорът на отбора Даниел Моралес.

" Още по време на мача агитка на домакините от към 20 души стартира да се нервира, явно от положителната ни игра. Напрежението се повиши след края и ни посъветваха да изчакаме до момента в който почитателите си тръгнат. Шофьорът ни се обади на полицията да помоли за конвой. Органите на реда обаче не дойдоха незабавно. С нас въпреки всичко имаше охранители.

Накрая ни споделиха, че ентусиастите ги няма. Качихме се на рейса и едвам изминахме 10 метра след портала, когато от близката горичка заизскачаха почитателите и започнаха да обстрелват с камъни. Бяха ни дебнали от засада. Слава Богу, няма огромни вреди, а никой от тима не пострада ", сподели бразилецът. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР