В сряда своето участие на АТР 250 турнира в Мюнхен

...
В сряда своето участие на АТР 250 турнира в Мюнхен
Коментари Харесай

Зверев в Мюнхен, Томова и Шиникова в Истанбул: Коментирайте днешните мачове


В сряда своето присъединяване на АТР 250 шампионата в Мюнхен ще започва Александър Зверев. Германецът излиза в най-интересния мач за деня против гения Холгер Руне. Двубоят е втори от програмата на централния корт и ще започва не преди 14:00.

Преди това играят Миомир Кецманович и Даниел Алтмайер, а по-късно са дуелите Иля Ивашка – Николоз Басилашвили и Емил Русувуори – Максим Креси.

Цялата стратегия вижте ТУК.

На другия АТР 250 шампионат през седмицата в Ещорил ще има засилено испанско наличие. Денят стартира в 15:00 с Алехандро Давидович Фокина – Бернабе Запата Мирайес, следван от Нуно Боргеш – Франсис Тиафо, Пабло Куевас – Фернандо Вердаско и Алберт Рамос-Виньолас – Сону Куон.

Цялата стратегия вижте ТУК.

В Мадрид не престават квалификациите за WTA 1000 шампионата в испанската столица, който започва още през тази седмица.

Българското присъединяване на по-високо равнище ще бъде обвързвано с ITF шампионата с награден фонд 60 хиляди $ в Истанбул. В първи мач на корт №2 Изабелла Шиникова излиза против №4 в схемата Сюзан Бандеки (№194).

В трети дуел на централния корт пък поставената под №1 Виктория Томова ще има за съперничка квалификантката от Румъния Оана Гаврила (№651).

Също в Анталия, само че на 15-хилядника там, Диа Евтимова ще играе с германката Каролине Брак, не преди 11:30.

На шампионата с награден фонд 25 хиляди $ Александър Донски ще срещне четвъртия в схемата Кристофър Хейман (№413). Мачът е втори на корт №4 и стартира не преди 12:30.

Юлия Стаматова, Гергана Топалова и Денислава Глушкова ще изиграят мачовете си от първи кръг на W25 шампионата в Кайро. Стаматова среща Лавиния Танаси от Румъния в 12 часа на корт №5, а по-късно е дуелът на Глушкова с №6 Вероника Фалковска. Топалова ще играе във втория мач на корт №4 против третата най-високоранкирана в шампионата Селена Яничивич от Франция.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР