В сряда, 6 март, ще се проведе Общо събрание на

...
В сряда, 6 март, ще се проведе Общо събрание на
Коментари Харесай

Павел Колев: В момента в "Левски" гасим пожари

В сряда, 6 март, ще се организира Общо заседание на " Левски ", на което се чака да бъде оповестена промяната на собствеността, да бъде определен нов Надзорен съвет и одобрен Управителен съвет.

Според думите на новия изпълнителния шеф на " Левски " Павел Колев в изявление за " 24 часа ", клубът е бил в доста тежко състояние, преди да бъде " избавен " в последния миг.
Павел Колев: Божков заплати 3 млн. лева за 10 дни (ВИДЕО) Спас Русев не е управлявал вярно, съобщи изпълнителният шеф на "Левски "
" Истината е, че в последните два месеца главно се гасят пожари и се реагираше на обстановки, които бяха заложени като сюжет, доста преди да дойдем в клуба ", сподели Колев без да крие, че когато за първи път се срещнал с желаните от него документи, е останал с усещането, че до 1-2 месеца клубът е щял да приключи активността си.

" Точната дума е избави. Защото клубът първо би трябвало да бъде избавен, а едвам по-късно да се пристъпи към излекуване. Истината - от това, което аз бях видял по документите, преди въобще да седна на диалог с Божков, е, че " Левски " беше банкрутирал. "

Снимка: Lap.bg

" Може би беше въпрос на един-два месеца тотално да приключи активността си. Положението беше сериозно. Сега нещата стоят малко по-добре, може би много по-добре, само че има още доста работа да се прави ", съобщи Колев пред " 24 часа ".

" Разговаряхме със Спас Русев към четири месеца и в края на ноември бяхме постигнали кардинално единодушие аз да стана изпълнителен шеф на " Левски ", тогава изтече и информацията. Но имаше едно доста значимо изискване това да се случи и той пое ангажимент да го направи - аз да получа един избран набор документи. Счетоводен баланс, лист с кредитори, доходи и разноски... "

" Междувременно се случиха други неща - пристигна писмо от УЕФА, че " Левски " е санкциониран за нарушение на финансовия феърплей и на процедура е осъден, въпреки и с някои условности, да не играе един сезон в евротурнирите. Нещо, което аз не знаех до този миг, макар че това е развой, който е вървял месеци наред. "
От Божков до Божков – „ Левски ” на новото време „ Сините ” изпращат 30-годишен плевел интервал, какво ли още следва?
" Аз не бях осведомен, разбрах го с помощта на това, че работех в БФС и видях писмото, когато дойде. Така че това също беше нещо, което малко ме разочарова. На 3 януари - това е точната дата - получих документите. Горе-долу четири месеца, откакто ги желаех. "

Снимка: Lap.bg

" След като ги прегледах, отхвърлих на Спас Русев. Буквално няколко дни по-късно ми се обадиха от офиса на Васил Божков. Поканиха ме на среща, без да ми изясняват защо става въпрос, и аз одобрих. На самата среща ми беше препоръчано да стана изпълнителен шеф на " Левски ". От самия Васил Божков. При изискване, че той стане притежател. "

" Аз одобрих. Почти без да задавам въпроси, разбрахме се единствено за някои съществени неща. Това беше, не е имало някаква загадка ", сподели още Павел Колев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР