В срещата участва началникът на Първо РУ главен инспектор Пламен

...
В срещата участва началникът на Първо РУ главен инспектор Пламен
Коментари Харесай

Полицаи гостуваха в училище „Братя Миладинови“

В срещата взе участие началникът на Първо районно управление (на МВР) основен контрольор Пламен Първанов

Демонстрации, превантивни беседи и поздравления за четвъртокласника Теодор Симеонов, който бе отличен за доблестна постъпка.

Представители на ОДМВР – Русе през днешния ден гостуваха на учениците от ОУ „ Братя Миладинови “ в град Русе. Кратката, само че наситена с страсти среща стартира в двора на образователното заведение, където участваха деца от разнообразни паралелки, преподавателите им, както и управлението на образователното заведение.

В срещата взе участие началникът на Първо районно управление (на МВР) основен контрольор Пламен Първанов, който бе пристигнал особено, с цел да сервира публично поздравления и благодарности от името на полицията, към четвъртокласника Теодор Симеонов. Днес това стана пред неговите съученици и преподаватели, откакто предходната седмица той бе отличен с грамота за доблестна постъпка от шефа на ОДМВР - Русе старши комисар Мирослав Дамянов, поради това че момчето откри сума пари и посредством полицията тя бе върната на притежателя ѝ.

Теодор Симеонов получи публични поздравления персонално и от шефа на образователното заведение Камен Минков, както и премия.

Служители от „ Териториална полиция “ и контрольор от „ Детска педагогическа стая “ от Второ районно ръководство, на чиято територия на отговорност е ситуирано учебното заведение, направиха проява с полицейска техника в двора, организираха и превантивни беседи с учениците, по отношение на сигурността на придвижването, както и за това по какъв метод да защищават себе си и другите, по време на идната лятна почивка.

След това служителите на реда гостуваха в класа на Теодор Симеонов, където диалозите сред чиновниците на реда и децата продължиха.

На разлъка Теодор и неговите съученици получиха сладка изненада, готова от членовете на русенския полицейски състезателен клуб „ Спартак “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР