В среща от VIII кръг на волейболната Суперлига отборът на

...
В среща от VIII кръг на волейболната Суперлига отборът на
Коментари Харесай

Волейболистите на Монтана се препънаха в Дупница

В среща от VIII кръг на волейболната Суперлига тимът на "Монтана " загуби с 3:1 (23-25, 25-23, 25-22, 25-18) като посетител на "Марек " в Дупница.
Първите три гейма бяха оспорвани, като монтанчани затвориха първия на 23, а с толкоз отстъпиха във втория. В третата част двата тима разменяха водачеството си до 18-18, по-късно домакините демонстрираха по-здрави нерви и след 25-22 поведоха. С това интригата в мача свърши.
Максим Сапожков още веднъж бе най-резултатен за "Монтана " със 17 точки. Националът Стефан Чавдаров се отличи с 16 т. (6 блока и 2 аса). С 16 т. приключи и капитанът на монтанския отбор Радослав Попов (1 блок, 1 ас). За спечелилите Илиян Преспов бе най-полезен с 18 т. (3 блока, 4 аса).
Загубата е трета за "Монтана " от началото на сезона. През идната седмица за възпитаниците на треньора Даниел Пеев предстоя две семейства. На 3 февруари те одобряват "Добруджа " (Добрич), в отсрочена среща от III кръг, а на 6-ти ще премерят, за трети път от началото на годината, сили с "Левски " (София), в мач от постоянния IХ кръг на Суперлигата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР