В средата на юни, спомням си, здравният министър тогава Кирил

...
В средата на юни, спомням си, здравният министър тогава Кирил
Коментари Харесай

Симов припомни думи на Ананиев и попита управляващите излъгаха ли за здравната ни система

В средата на юни, припомням си, здравният министър тогава Кирил Ананиев на чуване в Народното събрание оптимистично съобщи: " Организацията в лечебните заведения, която работи сега, ще остане в действие за дълъг интервал от време, с цел да могат да посрещнат провокациите през есента и зимата ".
Нещо повече - тогава той разгласи, че в началото е имало компликации, само че сме " намерили нужната организация, нужните стъпки, които трябваше да предприемем за обезпечаване на естественото действие на здравната система в обстановката на Ковид-19 " , напомня думите му депутатът от Българска социалистическа партия.
 Д-р Маджаров: Следващата година може да е началото на края на опазването на здравето в цели райони Д-р Маджаров: Следващата година може да е началото на края на опазването на здравето в цели райони
Може да се окаже, че идната година ще е началото на края на българското опазване на здравето в някои райони. Това сподели ръководителят на...
" Днес виждаме, че. Защото доста по-страшна от е информацията за това, че лечебните заведения една по една стартират да блокират . Медиците у нас по този начин и не получиха действително финансово поръчителство за своята борба с вируса.
Тоест казусът на здравната система у нас напълно не са изявите на Мангъров, а обстоятелството, че ръководството на страната е в ръцете на нещо доста по-опасно от ковид. Нали изключителното състояние беше въведено, с цел да може лечебните заведения да бъдат готови? Нали блокирахме страната, с цел да подготвим здравната система за удара?
Само, че лекарите се нуждаят от освен това от телевизионни изявленията и бодряшки уверения. И това е огромният проблем. Убеден съм, че лекарите у нас могат да се оправят с ковид. Но виж ГЕРБ е доста по-страшно заболяване ", приключва той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР