В средата на декември Карла Суарес Наваро зарадва своите почитатели

...
В средата на декември Карла Суарес Наваро зарадва своите почитатели
Коментари Харесай

Двойна радост: Карла Суарес Наваро очаква близнаци


В средата на декември Карла Суарес Наваро зарадва своите фенове с новината, че тя и партньорката ѝ Олга Гарсия ще станат родители през 2023 година Оказва се обаче, че на двойката ѝ следва даже по-голяма наслада, в сравнение с са очаквали. Бившата №6 разкри, че ще бъде майка на близнаци.

„ Преди няколко месеца обявихме с голямо неспокойствие, че ще ставаме майки. Няколко дни по-късно лекарите ни зарадваха двойно повече: чакаме близнаци. Броим дните, които остават, до момента в който ги забележим, и нямаме самообладание да стартираме дружно този нов стадий от живота си “ – написа в Twitter трикратната четвъртфиналистка от Australian Open.

През септември 2020 година Суарес Наваро разкри, че страда от лимфома на Ходжкин, само че седем месеца по-късно разгласи, че е изцяло излекувана. През 2021 година испанката игра на Ролан Гарос, Уимбълдън и US Open, както и на Олимпийските игри в Токио. На шампионата в Япония тя победи Онс Жабур с 6-4, 6-1 в първи кръг, след което обаче претърпя проваляне от Каролина Плишкова (3-6, 7-6, 1-6).
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: изкуствен интелект и Григор Димитров
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР