В спасяването участват около девет автомобила с висока проходимост. Шофьор

...
В спасяването участват около девет автомобила с висока проходимост. Шофьор
Коментари Харесай

Вижте как вадят всъдеход, който падна под леда

В спасяването вземат участие към девет автомобила с висока проходимост. Шофьор на Dodge Ram пропадна през леда на едно от замръзналите езера в Исландия по време на придвижване. Около девет джипа му се притичат на помощ. Видео със обстановката беше оповестено от един от участниците в избавителната интервенция.

Клипчето демонстрира минимум девет автомобила, по-специално няколко Toyota Land Cruiser, Toyota Tacoma и Ford F-150. Всички коли са свързани посредством система от колани и вериги, някои от колите работят като " котви ", като те са свързани с още няколко автомобила, които работят като тегличи, които, употребявайки лебедки, вадят всъдехода от езерото.

Две колела са сложени пред пропадналия пикап, тъй че по време на „ спасяването “ той да не потъне още по-дълбоко под леда, а няколко души изтласкват леда покрай колелата с лопати. Видеото, за жалост, не снима момента по какъв начин Dodge Ram е изваден от ледения плен, само че се вижда по какъв начин колата стартира да се появява отдолу под водата, а избавителната интервенция приключва с триумф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР