В социалните мрежи последваха десетки коментари, като жестокото убийство стана

...
В социалните мрежи последваха десетки коментари, като жестокото убийство стана
Коментари Харесай

Коментарите из нета: Защо удушеният Пейо не получи същото внимани...

В обществените мрежи последваха десетки мнения, като жестокото ликвидиране стана мотив да се заприказва за насилието над мъже, а някои се възмущаваха, за какво " удушеният Пейо не получи същото внимание, колкото накълцаната Дебора ".

„ Пейо беше най-хубавият човек, който познавам. “ Това са думите на Андрей Едрев, който се оказа другар на убития от тъща си мъж. Бургазлията, нашумял преди години с присъединяване си в риалити шоуто „ Островът на изкушението “ и много скандални обстановки, добавя, че Пейо е търпял систематичен тормоз от брачната половинка си и майка ѝ. И точно добротата му го е погубила.

 

„ По мотив домашното принуждение.

 

Убит е от тъща си - изтъкнат посланик (Красимира Трифонова) и брачната половинка му Габриела Славова - претендент в листата на Политическа партия, в Бургас.

 

Пейо беше най-хубавият човек, който познавам и в случай че има случаи на домашно принуждение над мъже, то той влиза в статистиките. Мога да намеря стотици хора, които да потвърдят думите ми. Той е от хората, които добротата го погуби. Той търпеше систематичен душевен тормоз от жена си и тъща си, до момента в който най-после не го убиха. Удушили са го и след това са запалили колата, с цел да прикрият следите. Намерили са го обезобразен. Причината, съгласно медиите, спор за наставнически права. По новините споделиха, че въпросните обвинени били публични персони, по тази причина не желали публичност ", написа във Facebook Андрей Едрев.



В обществените мрежи Едрев даже предложи да стане медийно лице на на жертвите на домашно принуждение?
 



" Авиоинженерът удушен от жена си и тъщата май не заслужава толкоз звук колкото накълцаната Дебора или Трактора ", написа пък Борис Борисов. Къде са митингите против тъщите? Отиде си Пейо Пеев, а единствено жълтите парцали нищят историята. Вещицата даже не ѝ демонстрираха една фотография. Трябва да си напълно изперкал с цел да направиш това. Очевадно не е със всичкият си и мърлата родила две деца от разнообразни мъже, само че подвластна на лудата си майка ", добавя той. 

 

 



" Пейо беше най-хубавият човек, който познавам и в случай че има случаи на домашно принуждение над мъже, то той влиза в статистиките. Мога да намеря стотици хора, които да потвърдят думите ми. Той е от хората, които добротата го погуби. Той търпеше систематичен душевен тормоз от жена си и тъща си, до момента в който най-после не го убиха. Удушили са го и след това са запалили колата с цел да прикрият следите. Намерили са го обезобразен. Причината, съгласно медиите, спор за наставнически права. По новините споделиха, че въпросните обвинени били публични персони, по тази причина не желали публичност. Тези утайки са на първо място нарушители и това би трябвало да се знае! ", написа друга другарка на Пейо.

.
Междувременно започнаха да се леят и рецензии във връзка това, че Габриела Славова е била претендент за народен представител от " Продължаваме промяната " - на 12-о място в бургаската листа на партията през 2016 г. 

" 54-годишната Красимира Трифонова, упрекната, че е удушила зетя си Пейо Пеев, е дълготраен чиновник на външното министерство... Дъщеря й Габриела Славова, която бе упрекната, че е пречила на мъжа си да излезе от колата, до момента в който майката го душила, през днешния ден е на 33 години, а през 2021 година е била претендент за народен представител от " Продължаваме промяната " - на 12-о място в бургаската листа на партията... През 2016 година Габриела Славова е студентка в СУ и " като част от Харвардския курс Микроикономика на конкурентноспособността, искам да допринеса за устойчивото и качествено стабилно развиване на България "... В същия курс е бил и някогашният народен представител от русенската листа на партията Велико Минков, който нощес призна във фейсбук, че е татко на второто дете на Габриела Славова.

 

 



От партия " Продължаваме промяната " се разграничиха от Габриела Славова, упрекната за жестокото ликвидиране на брачна половинка си Пейо Пеев в кв. " Драгалевци ".   
 
Припомняме, че случая закупи необятна социална реакция заради семейната драма, в която се оказа забъркан и някогашният народен представител от Политическа партия Велико Минков. Самият той към този момент разгласи, че е биологичният татко на второто дете на Габриела Славова, а от своя страна тя била сключила брак с починалия Пеев дни преди раждането на детето.

  " Искрени съболезнования на околните на Пейо Пеев, и съжаления за това, че сходни случаи изобщо са част от нашия живот. Габриела Славова не е член на политическа партия " Продължаваме Промяната ". Присъствала е на учредителното заседание на партията и е била на последно място в бургаската листа на Политическа партия на първите за нашата политическа мощ избори през 2021 година ", акцентират от партията.

 

" Бихме желали да напомним, че бруталното закононарушение няма нищо общо нито с политиката като цяло, нито с политическата активност на съответните причинители, и слагането на случая в сходен подтекст политизира ненужно така и така трагичния случай. Убедени сме, че никой няма изгода от това ", пишат още от Политическа партия.

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР