В социалната мрежа от години злосторници пускат измислени интервюта с

...
В социалната мрежа от години злосторници пускат измислени интервюта с
Коментари Харесай

Шмекери застрашават здравето и живота на хора, но за тях наказания няма

В обществената мрежа от години злосторници пускат измислени изявленията с известни наши лекари, които сякаш популяризират рискови за здравето и живота на хората препарати.

Живеем в странни времена, в които всевъзможни доносници могат да те рапортуват за всичко, което си решат, че не им изнася и след това иди доказвай, че нямаш сестра. Нароиха се някакви проверители на „ истината ”, които необичайно за какво обаче преследват хора единствено за мненията им в обществената мрежа, само че понасят Факта, че в същата тази мрежа върлуват непрестанно измислени изявленията с наши лекари, които след това търсят подпомагане от обичайните медии, с цел да опровергават измислиците по собствен адрес.

Преди повече от две години в едно изявление пред мен огромният български доктор проф. Младен Григоров съобщи:

„... безкрайната алчност. Аз тези дни персонално станах жертва на лакомията на някакви хубостници, които са разгласили в уеб страницата си измислено изявление с мен, каквото в никакъв случай не съм давал. Става въпрос за реклама на някакво лекарство /Cardio NRJ/, което не съм рекламирал, не познавам, а то може да е рисково за заболели пациенти. Десетки хора ми звъняха, в това число и някогашен наш министър председател, да питат правилно ли е, че въпросното лекарство чистело като " коминочистач " кръвоносните съдове и удължавало живота! Това е освен медицински, а и биологичен парадокс и сходни нелепости не бих могъл и не съм казвал в никакъв случай. Дано хората не се подведат да го купуват, аз към този момент алармирах  прокуратурата и ГДБОП и се надявам да издирят и санкционират злосторниците. "



Изглежда обаче, че инспекциите на службите ни не са дали резултати, тъй като и тази заран в ефира на Нова тв показаха случаи на сходни гаври с медицината и здравето на хората. Един от експертите, с който са злоупотребили шарлатаните, е доктор, прочут пулмолог, някогашен народен представител от Демократична България. Представили го апелирам ви се като офталмолог, който предлага някаква измислица. Често в мрежата се завърта и менте-препоръка сякаш от доцент Атанас Мангъров  Атанас Мангъров Атанас Христов Мангъров е български лекар – инфекционист и педиатър. Роден, който пък е представян като експерт, пропагандиращ препарат срещу паразити и темподобни гадости. Ловките манипулатори употребяват също по този начин името на досегашния началник на Националния център по заразни и паразитни заболявания проф..

Жертви на измамниците в мрежата са и доста други известни наши доктори, които просто няма по какъв начин да се защитят.

По-тревожно е обаче, че службите у нас не могат да овладеят този проблем, който заплашва здравето и живота на българите.

За мен е необяснимо по какъв начин по този начин доносниците и проверителите в обществената мрежа не поставят старания да предотвратят това злоумишлено печалбарство на някои тарикати! Но пък ревниво глобяват хората за изразени техни позиции и отзиви – право, което ни е обезпечено от Конституцията и Европейската харта за правата на индивида. С изумително старание виртуалните „ надзиратели ” предизвестяват, стопират, затварят сметки...Все едно могат да ни накарат да спрем да мислим!

Вместо да се загрижат за действителните заплахите, които всякакви шмекери пробутват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР