В София във връзка с валежите от сняг 165 машини,

...
В София във връзка с валежите от сняг 165 машини,
Коментари Харесай

165 почистващи машини са чистили пътищата в София цяла нощ

В София по отношение на преваляванията от сняг 165 машини, профилирана техника, цяла нощ прави обработки със смеси против замръзване във всички 24 региона на територията на Столична община, оповестяват от пресцентъра на Столична община.

Приоритетно се обработват всички улици и булеварди, по които се движи градският превоз, съществени улици в регионите, както и общински пътища и Южната дъга на Околовръстен път. Работата по разчистване на снега не е серпантина през нощта и продължава до към, 05:30 часа в това число. Поради изобилния снеговалеж с изключение на обработки посредством разпространяване на смеси снегопочистващите машини правят и избутване на снежна маса от пътните платна.

Градският превоз се движи на всички места по нормалните си направления. Опесъчаване се прави на пътища „ Драгалевци – Алеко” и „ Бояна – Златни мостове” в планината Витоша.

Започва и ръчно разчистване на методите към подлези и прилежащите пространства на спирките на градския превоз. Дейностите по почистването се управляват от екипи на Столичен инспекторат. Екипи на дирекция „ Аварийна помощ и превенция” също прави обходи на терен.

Напомняме на водачите да употребяват колите си оборудвани за придвижване при зимни условия, както и да карат със съобразена скорост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР