В София се проведе най-голямото събитие на Балканите в областта

...
В София се проведе най-голямото събитие на Балканите в областта
Коментари Харесай

Световноизвестни лекари представиха нови тенденции при естетичната и клинична медицина

В София се организира най-голямото събитие на Балканите в региона на естетичната и клинична медицина. Световноизвестни лекари и експерти показаха най-новите трендове и способи в региона на дерматологията, естетиката, хирургията и гинекологията. 

Д-р Албина Каджая е основен доктор в клиника в Тбилиси. В качеството си на кожен лекар и експерт по лифтинг методики тя е постоянен участник на международни конгреси по естетична медицина и антиейджинг.

Д-р Каджая показа, че най-търсените модерни процедури са ориентирани към възстановяване на качеството на кожата – биоревитализация и мезотерапия. Тя показа третото и последно потомство конци Aptos, които комбинират полимлечна и хиалуронова киселина, като това подсигурява по-дълготраен резултат и по-бързо възобновяване на кожата.



Д-р Елена Румянцева-Матей, сертифициран кожен лекар в отделението по Обща и онкологична дерматология в Университетска болница в Париж.

Тя изрази своето наблюдаване, че желанието да си млад и хубав към този момент е мода и световна наклонност, като това е обвързвано освен с естественото предпочитание да забавиш времето и да изглеждаш добре, само че и постоянно е от огромно значение в кариерата и професионалното израстване. Една от инжекционните лечения, които доктор Румянцева ползва, е колагенова терапия за лице. Неин плюс е, че тя подтиква кожата да се рестартира сама и да подтиква естественото произвеждане на колаген и еластин. 



Проф. Бадауи (доцент по дерматология в Националния институт за лазерни науки към Каирския университет (Египет)), пък описа за своя опит и процедура с лазерна технология (Fotona) от ново потомство.

Тя е създадена в няколко платформи, основани за битка с разнообразни здравословни и естетични проблеми – унищожаване на нежелана кожна пигментация, премахване на бръчки и избелване на зъбите, както подсилване и тонизиране на мускулите, неинвазивно лекуване на тазовото дъно, премахване на лезии и се стигне до контуриране на разположение и тяло. 

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР