В София екипът на кмета Йорданка Фандъкова реализира едни от

...
В София екипът на кмета Йорданка Фандъкова реализира едни от
Коментари Харесай

Софийският ГЕРБ защитава кмета Фандъкова срещу исканата й оставка

В София екипът на кмета Йорданка Фандъкова осъществя едни от най-мащабните цялостни поправки от десетилетия. Сред тях е и ремонтът на зоната на ул. „ Граф Игнатиев ". Всеки софиянец знае какво беше положението на улицата преди ремонта. Затова и настояването на оставка, по тази причина че се работи, от партиите „ Демократична България " и ДСБ, е елементарна политическа нервност. Това се споделя в позиция, изразена през днешния ден от управлението на ГЕРБ-София.

Скандално е да сипят обвинявания за корупция, безнаказаност и неспособно ръководство представители на тези, които носят отговорност за най-големия разгром в най-новата история на София. Точно тяхното ръководство беше станало синоним на продажби и приватизация на детските градини на София, на скандалните заменки на знакови парцели против панелни жилища. Ако би трябвало да припомняме конкретика, можем да призовем Магдалена Малеева от „ Демократична България " да каже от персонален образец против какъв брой панелни жилището в крайните квартали на София е получила тенис кортовете в Борисовата градина, питат от ГЕРБ.

Ето за какво от ГЕРБ-София изрично не одобряваме никакви поуки и препоръки от хора, които са потвърдили своята арогантна управническа отпадналост. На сътрудниците от „ Демократична България " предлагаме преди да дават оценки за работата на столичния кмет и неговия екип, първо да се явят на избори, да завоюват болшинство и тогава да дават или осъществят управнически решения. За всички нас е ясно, че сегашната нервност е единствено част от предизборната им акция. За тях цветът на паветата по ул. „ Граф Игнатиев " няма значение, приключва позицията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР