В случай, че не се получи голямата коалиция между ГЕРРБ-СДС

...
В случай, че не се получи голямата коалиция между ГЕРРБ-СДС
Коментари Харесай

Три Борисови коалиции в новия парламент, кой печели от това

В случай, че не се получи огромната коалиция сред ГЕРРБ-СДС и " Продължаваме промяната-Демократична България ", ще има коалиция ГЕРБ-ДПС-БСП с запас от " ИТН ". Прогнозата направи пред бТВ политологът Мария Пиргова.

Според нея няма проблем в този парламент да има най-малко три обединения и на избори няма да вървим скоро.
-->
С това държавно управление, което ГЕРБ ще провежда, Борисов печели и той ще бъде още веднъж ръководителят на България, установи Пиргова.

По думите й са вероятни най-малко две и даже три обединения в 49-о Народно заседание - хартиената коалиция, коалиция " Магнитски " и коалиция ГЕРБ-СДС с ПП-ДБ. Правителство ще има и няма да е едно този парламент, допусна Мария Пиргова.

За предпоследното място на Българска социалистическа партия на предварителните избори Пиргова посочи, че столът на водача на " алените " Корнелия Нинова е постоянен и не зависи от избори и от членската маса в партията. Участието на Нинова в бъдещото държавното управление е нарисувано, само че ще забележим по какъв начин ще преодолее износа на оръжия за Украйна, сподели Пиргова.

Нинова ще взе участие във всяка една настройка, само че ще има държавно управление на едрия капитал и държавно управление, което няма да реши проблемите на жителите. Борисов от на следващия ден ще заприказва да стягаме колани, с цел да влезем в Еврозоната, разяснява политоложката.

Мария Пиргова чака президентът Румен Радев да свика 49-о Народно заседание още другата седмица.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР