“В следващите три седмици, ние, кандидатите за народни представители с

...
“В следващите три седмици, ние, кандидатите за народни представители с
Коментари Харесай

Георги Търновалийски: От “Български възход“ може да сме държавотворна сила в 49-тото НС

“В идващите три седмици, ние, претендентите за народни представители с №15, ще бъдем тук, с цел да представим концепциите и вижданията си по какъв начин да излезем от комплицираната обстановка на политическа и парламентарна рецесия. ” Това сподели вторият в пловдивската листа на Политическа партия „ Български напредък “ Георги Търновалийски при откриването на фронт офиса пред Централна поща по остаряла българска традиция – с самун и сол. Той посочи, че Политическа партия БВ е млада групировка, само че със съществени претекстове да носи званието „ Държавотворна мощ “.
Прочетете още
„ Успехът на една страна и нейните жители се основава на груповата воля и парламентарно единение в името на бъдещето и поради нашите деца. Пловдивчани знаем тази безспорна истина, тъй като точно нашият град е историческата сцена, на която се приготвя и реализира най-българският акт – Съединението. Като наследници на това обединително дело имаме яркия образец, само че и дълг да бъдем моторът на новия български напредък. Тази концепция ни събра в листата с №15 “, сподели Георги Търновалийски и показа претендентите за народни представители в Пловдив. В нея са сполучливи учители и лекари, адвокати и инженери, мениджъри, финансисти и бизнесмени, представители на дребния и междинен бизнес, специалисти в земеделието.

„ Като правист с дълготраен опит съм установила, че в действителния живот постоянно има разминаване сред право и правдивост. Според мен това се дължи на опълчването на политическите ползи и действителните проблеми на жителите, съчетано с липса на блян за тяхното решение от политиците. “, уточни доцент Недялка Петрова, четвърта в пловдивската листа. По думите й, Политическа партия „ Български напредък “ предлага нова политическа просвета посредством открит и градивен разговор. Тя прикани да се гласоподава с разсъдък и изясни, че  „ изборът на № 15 в бюлетината е избор за стабилно развиване на страната, ръководено от отбрана на българските национални ползи “.

Студентът по право Николай Панев открои значими за младежите тематики и показа: „ Искам да обърна внимание на образованието и спорта - двата крайъгълни камъка за битката с демографската злополука у нас “. Той е уверен, че здравите и образовани младежи са тези, които ще оказват помощ на България да преодолее рецесията. „ Важен е и законът за спорта, който ще избави множеството клубове у нас от банкрут. Лично в моя спорт - спортната пукотевица, без пари няма по какъв начин да запазим равнището, което имаме и сега “, уточни 23-годишният предстоящ правист и нееднократен първенец по спортна пукотевица от национални и интернационалните надпревари. Още един прецизен мерник има в листата на Политическа партия БВ с №15 – Румен Кривицки, шеф и притежател на национална компания за външна реклама. 29 години развива сполучливо бизнеса си и това му дава съображение да заключи, че в основата на положителните резултати е положителната връзка. „ Народното събрание би трябвало да бъде място за търсене на консенсус, което не значи безпринципно единодушие, а обединяване към общополезни задания “, счита четвъртият в листата.

О.р. бригаден военачалник Пламен Торлаков подчертава върху националните ползи, отбрана на християнските полезности и добродетелите на българското семейство, които дефинира за цели в 49. Народно събрание.  „ Българската  армия е поръчител за националната сигурност “, безапелационен беше някогашният пълководец 68-а бригада ``Специални сили``.

В дните на предизборната акция фронт офисът с №15 ще бъде място за срещи и диалози с пловдивчани. Кандидатите за народни представители ще дават отговор на въпроси, ще одобряват оферти и сигнали в търсенето на рационалните решения за България. Като центристка политическа групировка Политическа партия „ Български напредък “ желае да внесе разсъдък и примирение в Народното събрание, без които диалогичност не може да се реализира.

 Купуването и продаването на гласове е закононарушение!



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР