В следващите седем дни на мъжкия отбор на ЦСКА му

...
В следващите седем дни на мъжкия отбор на ЦСКА му
Коментари Харесай

Програмата на ЦСКА през тази седмица

В идващите седем дни на мъжкия тим на ЦСКА му следва извънредно натоварена стратегия.

„Армейците“ ще изиграят цели три публични дуела, като всички те ще се проведат на стадион „Българска армия“. 

В понеделник (25 юли) от 20:30 часа в Борисовавта градина ще гостува отборът на Черно море (Варна), в среща от третия кръг на Първа лига.

В сряда (27 юли) от 11:00 часа в залата за брифинги на „Армията“ наставникът на „червените“ Саша Илич ще даде наложителната конференция преди реванша от втория квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите против тима на ФК Македония Гьорче Петров. Припомняме Ви, че първият дуел сред двата състава, който се игра в Скопие приключи при нулево тъждество.

В същия ден (27 юли) от 19:30 часа и старши треньорът на македонците ще приказва пред медиите, а в 20:00 часа стартира и тяхната публична подготовка, която ще е открита за публицисти в първите 15 минути от нея.

Реваншът сред ЦСКА и ФК Македония ГП стартира в 20:00 часа, а от 17:00 часа на стадион „Българска армия“ ще се организира „Армейски следобед“, на който почитателите ще могат да се насладят на разнообразни изненади преди значимия конфликт.

Седмицата завършва в неделя, когато ще домакинстваме на Берое (Стара Загора) от 21:00 часа в дуел от четвъртия кръг на Първа лига.

Да пожелаем триумф на нашите момчета във всички мачове!

САМО ЦСКА!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР