В следобедните часове вчера в РУ- Шумен бил подаден сигнал

...
В следобедните часове вчера в РУ- Шумен бил подаден сигнал
Коментари Харесай

Нашенка 10 години лъже мераклия от Турция, че ще се омъжи за него! Отмъкна му 20 000 евро

В следобедните часове през вчерашния ден в РУ- Шумен бил подаден сигнал от 59-годишен турски жител, че е излъган по телефона от жена, която му дала обещание да подписа брак с него и той й " оказал помощ “ със сумата от 20 000 евро.

По негови данни това е станало за интервал от 12 години. Комуникацията им почнала през 2010 година, когато на неговия номер се обадила непозната, показала се за жена, която живее в България и потърсила помощ от него.

По разнообразни мотиви и аргументи във времето той й пращал пари. Контактували единствено по телефон. През 2018 година му дала обещание, че ще се подписа брак с него, само че не разполага с пари да тръгне към Турция.

За следващ път й пратил парична сума, само че пътуването не се осъществило. Оттогава тя няколко пъти му казвала по телефона, че желанията са й съществени.

В началото на годината мъжът  решил да пристигна да я види в България. Когато влезнал в страната, тя му звъннала и му споделила, че е болна от коронавирус и не може да пътува. Мъжът се усъмнил и подал сигнал за машинация в РУ- Шумен. Разпитан е пред арбитър. За осъществено закононарушение по член 209 алинея 1 от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР