В сигнала на работодателите се посочва, че нормативно допуснатото различие

...
В сигнала на работодателите се посочва, че нормативно допуснатото различие
Коментари Харесай

Цяла България Наостри Уши, За Заплатите Е!!! Ето Какво Решиха За Добавките За Клас Прослужено Време! Комисията Отсече, Че

В сигнала на работодателите се показва, че нормативно позволеното разграничение сред общите хонорари на служащите за положен от тях идентичен или равносилен труд слага по-младите служащи, които получават по-малък размер общо заплащане, в дискриминационно състояние, защото заради липса или съществуването на по-малък трудов стаж и професионален опит получават по-малко в допълнение заплащане за " клас ".

В сигнала написа още, че е налице дискриминация, учредена на работа в обществения и действителния бранш, по признаци " персонално " и " публично състояние " заради събитието, че за държавните чиновници спомагателното трудово заплащане за добит трудов стаж и професионален опит е анулирано.

Според КЗД/ наредбата на член 12 от Наредбата не съставлява нарушаване на възбраната за дискриминация и не основава причина за дискриминация на служащите и чиновниците по симптом " възраст ", " персонално и публично състояние ".

Комисията оставя без почитание сигнала на ответните страни. Решението може да бъде обжалвано.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР