В шведската компания Oomph! приготвиха бургер, който по думите им

...
В шведската компания Oomph! приготвиха бургер, който по думите им
Коментари Харесай

Бургер с вкус на човешко месо направиха в Швеция

В шведската компания Oomph! подготвиха бургер, който по думите им има усет на човешко месо. " Никой не е потърпевш при създаването на този артикул ", обявиха от компанията.

" Разработихме този бургер за нула време, откакто разбрахме какъв усет и текстура са ни нужни ", описа във видео на YouTube съоснователят на компанията Андерс Линдегаард.

Базираната в Мадрид организация LOLA MullenLowe, която създаде рекламната акция отбелязва, че задачата им е да " убедят " феновете на месото, че продуктите на растителна основа могат да " имитират усета на всяко месо ". Кампанията получи сребърен приз на фестивала " Кански лъвове» - интернационален фестивал на изобретателната маркетингова общественост.

Месото на растителна основа съществува от много време и се предлага на всички, които желаят да се откажат от месото от скотски генезис. В съпоставяне с месото, отглеждано в лаборатория, месото на растителна основа към този момент е по-достъпно.

Месото от скотски генезис постоянно съдържа огромно количество мазнини и потреблението му е обвързвана с разнообразни болести....

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР