„В Шарково има хора, които са отишли да правят провокации.

...
„В Шарково има хора, които са отишли да правят провокации.
Коментари Харесай

Провокациите заради чумата са атака срещу правителството, смятат в ГЕРБ

„ В Шарково има хора, които са отишли да вършат провокации. Това е част от една доста по-широка офанзива против държавното управление ", счита Тома Биков. По думите му офанзивата идва от два центъра, като първият е Цветан Василев, а вторият – „ Позитано " 20.

„ Първият е Цветан Василев с мрежа от уеб сайтове, медии, публицисти, които пускат вести за гръцки острови, къщи в Барселона, а вторият е „ Позитано " 20, който е организационният център ", разяснява Биков.

Той приказва за импортирания сигнал против Елена Йончева, че има общ бизнес с Цветан Василев. Биков описа, че съгласно следствие на „ Дневник " Елена Йончева е съучастник с сложени лица с офшорка, която по данни е благосъстоятелност точно на Цветан Василев. По думите му тя взе участие с дребен дял, само че получава 50% от облагата. Според него това разпределение на облагата основава подозрения.

Биков акцентира, че Българска социалистическа партия нападат ръководството с подправени вести и по тази причина хората не имат вяра на институциите, като да вземем за пример, че в Странджа ще бъдат заселени мигранти. Той заподозря искане за всяване на безпорядък и дестабилизиране на страната в тази офанзива.

Биков беше безапелационен, че чумата се придвижва доста елементарно и това скупчване на хора в инфектираните огнища е доста рисково и в това число Корнелия Нинова може да я разнесе.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР