В сферата на софтуерното инженерство, финансовите технологии и Blockchain са

...
В сферата на софтуерното инженерство, финансовите технологии и Blockchain са
Коментари Харесай

SoftUni и Motion Software със стратегическо партньорство: “Нашата мисия е да променим международната IT екосистема!”

В сферата на софтуерното инженерство, финансовите технологии и Blockchain са извънредно бурно разрастващи се ниши. В тях Motion Software и SoftUni виждат отлична опция и стартират съдействие, чиято цел е да предложи на способните млади фрагменти стажове и придобиване на опит, работейки по планове от световен мащаб.

Motion Software са интернационален колектив от цифрови експерти, които създават новаторски интернет технологии в нишите на така наречен „ Big Data “, изкуствен интелект, електронна търговия, Blockchain и финансовия бранш. Към момента Motion Software работят с над 40 клиенти в 15 страни и точно потребността за по-пълноценно асимилиране на тази разрастваща се ниша, обуславя съдействието с най-голямата българска компания в областта на частното софтуерно обучение – SoftUni.

Съвместната работа сред двете компании разкрива нови хоризонти за професионална реализация в областта на IT технологиите. „ За студентите на SoftUni това значи още повече благоприятни условия за кариерно развиване – стажове, стипендии, работа като програмисти и цифрови специалисти в разнообразни посоки. Съвместната работа на Motion Software и SoftUni ще е ориентирана към разнообразни просветителни посоки, акцентирайки върху профилирани обучителни стратегии, които ще обезпечават работа на сполучливо приключилите “ – разяснява Иван Ненков, изпълнителен шеф на СофтУни.

„ Нашите експерти имат основна роля във високотехнологични планове, насочени към това да трансформират цифрово някои от най-бързо растящите промишлености, каквато е финансовата. Нашето преимущество в тази ситуация е, че имаме умеенето да реагираме на бързо изменящите се промишлености и софтуерни трендове. Ние сполучливо внедряваме мобилни приложения, основани на технологията React Native, внедряваме и Blockchain решения даже в по-консервативно-ориентирани организации “ – добави Христо Пеев, съосновател и изпълнителен шеф на Motion Software.

Партньорска обява
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР