В сферата на интериорния дизайн духовният декор е във възход.

...
В сферата на интериорния дизайн духовният декор е във възход.
Коментари Харесай

6 начина да повишите настроението в дома си

В сферата на интериорния дизайн духовният фон е във напредък. Независимо дали търсите нравствен фон за стена или хрумвания за декориране, повишението на вибрациите в дома може да бъде реализирано с няколко лесни стъпки и трикове при нареждане.

Домът с високо въодушевление е пространство, което не е просто хаос или цялостно с кристали. Това е дом, основан съзнателно, с цел да можете да деянията най-хубавия си живот до момента. Ето няколко лесни съвета, които би трябвало да имате поради, когато създавате атмосфера в дома си.

Изчистете бъркотията

Визуалният хаос може да докара до прочувствен хаос. Използвайте силата на духовността и проявлението в всекидневието, с цел да създадете дом с високо въодушевление. Трябва да съхранявате всеки предмет в избраното му пространство. Чрез издълбаването на умишлените пространства може да се сътвори чувство за естетика и ред. Въпреки че може да звучи стереотипно, това улеснява по-равномерния поток в пространството, което е извънредно значимо.

Важно е да пуснете предмети, които не ви носят наслада, основават неразбория или събират прахуляк. Всеки път когато разчиствате енергийно или прочувствено, създавате пространство за нови неща, а също по този начин прояснява мислите си.

Отделете място за домакински олтар

Наличието на олтар в дома е нещо положително. Тя споделя, че това са пространства за отдаване на респект и не е належащо да бъдат толкоз очевидни, колкото „ умишлено пространство “. Олтарът в дома би трябвало да съдържа обекти, които са значими за вас. Олтарът да вземем за пример може включва храмова камбана от нейната женитба. Тя също държи кристали на олтара си, в това число розов кварц, чист кварц, цитрин и опушен кварц. Можете да изберете всевъзможни кристали, като концепцията е да се свържете най-дълбоко.

Духовните принадлежности пазят вашата сила

 Повишаване настроението в дома си

Трябва да имате принадлежности на разположение, с цел да изчистите и измененията силата на обещано пространство, изключително в случай че има други хора, които внасят силата си в дома ви. Всеки път когато имаме огромно събиране, опушвайте къщата с култивиран чай.

Обикновено се практикува с горяща салвия, само че добра опция е Aura Smudge – течен спрей, който не основава евентуална заплаха от пожар. След това напръскайте пространството с розова вода, тъй като градинският чай има в действителност земна миризма, а розата омекотява атмосферата и я обезврежда с топлота. Можете или да си извършите розова вода с розово етерично масло, или да закупите подготвен спрей.

Тази процедура носи съзнанието за самостоятелната сила на вашето място и че като че ли желаете да се ангажирате с ресурсите и инструментите, които имате, с цел да накарате пространството към вас да е с въодушевление.

Живите същества носят висока осцилация

Живите същества основават високи трептения в домашния интериор. Дори в градска зона или в случай че нямате намерено пространство - можете елементарно да закупите стайни растения или терариуми. Намерете растение, което ви притегля, и го отглеждайте. Ако нямате концепция от кое място да започнете, можете да се вдъхновите от своя зодиакален знак и да проучите кое е най-хубавото растение съгласно него.

Добавяне на шадраван

Включването на фонтани в дома ви освен ще усили мощните трептения, само че и ще усили приходите ви. Водата е детайл на изобилието. Фонтанът не е належащо да е огромен, настолна версия ще работи също толкоз добре.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР