В северната част на Италия е станала катастрофа на пътя

...
В северната част на Италия е станала катастрофа на пътя
Коментари Харесай

Зрелищна катастрофа! Ауди се разцепи на две

В северната част на Италия е станала злополука на пътя с удивителни последствия. Шофьорът на суперкола Audi R8 е изгубил надзор на влажен път и се е сблъскал в VW микробус, вследствие на което спортната кола се е разцепила на две. В дословния смисъл на думата!, написа Блиц.



``
реклама

В основата на структурата на Audi R8 вместо нормалната стомана има въглерод и алуминий. Тези материали оказват помощ да се направи автомобила по-лек и устойчив.



Въпреки че машината е разполовена, суперавтомобилът въпреки всичко е извършил главната си функционалност - да резервира живота на водача. След злополуката той излиза изцяло незасегнат и даже не се е наложило да потърси здравна помощ. Вторият участник в случая, обаче, е бил приет в болница, макар обстоятелството, че неговият микробус е получил доста по-малки вреди, написа Блиц.



Според информацията, на управляващите им е лишило два часа, с цел да отстранен последствията от произшествието - най-много заради обстоятелството, че на пътя е имало доста разлята течност.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР