В Сената на САЩ се проведе таен брифинг“, на който

...
В Сената на САЩ се проведе таен брифинг“, на който
Коментари Харесай

Fox News: Скандал избухна на таен брифинг в Сената на САЩ относно помощта за Украйна

В Сената на Съединени американски щати се организира „ скришен брифинг “, на който беше разисквана помощ за Украйна и Израел. Според журналиста от Fox News Чад Пърграм в този миг атмосферата в стаята била „ раздразнителна “.

В полемиката се включиха републиканци и демократи с разнообразни отзиви по отношение на помощта за други страни.

Например водачът на демократическото болшинство в Сената Чък Шумър сподели, че неговият републикански сътрудник Мич Макконъл е „ отвлякъл “ тематиката на срещата, когато е почнал да разисква сигурността на границата на Съединени американски щати. Освен това той упрекна различен сенатор, чието име не е оповестено, че е „ крещял “ на един от генералите.

„ Един от тях прояви пренебрежение и стартира да крещи на генерала, един от генералите, и да го пита за какво не е отишъл на границата “, написа Перграм, наричайки държанието недопустимо. Той акцентира, че републиканците са нарекли срещата „ трагична “, до момента в който демократите са споделили, че на срещата „ пристрастеностите са се развихрили “.

На собствен ред членът на Демократическата партия в Сената на Съединени американски щати Крис Мърфи съобщи, че Съединените щати скоро ще се откажат от Украйна.

Така той разяснява различията по настояването на администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън за разпределяне на спомагателен пакет помощ за Украйна.

„ Просто не мисля, че има подозрение, че сме на път да изоставим Украйна “, цитира ТАСС американския политик.

Мърфи означи, че Русия ще стартира „ военна инвазия в Европа “, в случай че Съединените щати не одобрят помощ за Украйна.

„ Те [републиканците] ще скърбят за деня, в който взеха решение да играят на политика “, сподели той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР