В секция в квартал Владиславово във Варна машина е дала

...
В секция в квартал Владиславово във Варна машина е дала
Коментари Харесай

РИК-Варна ще сезира прокуратурата заради Дневникът е подправен

В секция в квартал " Владиславово " във Варна машина е дала недостатък още през вчерашния ден. При тестовото ѝ включване на екрана е излязъл надпис " Дневникът е фалшифициран ". Подобен надпис е излязъл и на втора машина в града.

От Районната изборна комисия във Варна оповестиха, че прокуратурата ще бъде известена. Ще бъде направена цялостна диагностика на машината.

Към 11 часа изборната интензивност във Варненска област е 8,62 %, за Варна 7,64%, което е малко по-ниско от предходните избори.

" След като се включи софтуерът зареди за малко и незабавно изписа известие, че " Дневникът е фалшифициран ". При което единственото, което можеше да направи машината, е един деен бутон ОК, с който се изключваше машината. След консултация с центъра извършихме няколко дейности, само че по този начин или другояче машината от самото начало подаваше това известие, съпроводено с алармен звуков сигнал. Машината е в изборната секция към момента на предпазване ", съобщи Ивайло Станиславов, ръководител на СИК.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР