В секретариата на Съвета за сигурност съобщиха, че на срещата

...
В секретариата на Съвета за сигурност съобщиха, че на срещата
Коментари Харесай

Поредната хибридна операция на Кремъл: Руския свиква СС на ООН по повод годишнина на Минските споразумения

В секретариата на Съвета за сигурност оповестиха, че на срещата от името на Организация на обединените нации ще приказва заместник-генералния секретар на Организация на обединените нации по политически въпроси Розмари ди Карло, написа на страницата си във Феусбук " Бесарабски фронт ", базирайки се на censor_net.

Както означават в дипломатическите кръгове, Русия има намерение да се възползва от трибуната на Секретен сътрудник на Организация на обединените нации с цел да огласи лъжливите си съждения за хипотетичното неспазване от Украйна на Минските съглашения, като опит да оправдае експанзията си против самостоятелна и суверенна страна.

Инициативата на властта в Москва може да се дефинира като поредна хибридна интервенция на Русия във връзка с демократичния свят. 

Припомняме, че близкият асистент на съветския президент Владислав Сурков в блиц-интервю  за шефа на съветския Център по политическа обстановка Алексей Чеснаков, разкрива, че при създаването на печално известните " Мински съглашения " съветското управление е подходило със съзнанието, че тези договорености не би трябвало да бъдат изпълнени. 

Сурков дълго време беше " куратор " на украинското направление в Кремъл и е считан за идеолог на забележителна част от съветската политика във връзка с Украйна.

В изявлението той дава отговор едносрично на четири въпроса:

1.  Преди година, седмица преди началото на СВО („ специфичната военна интервенция “ – б.р.), Вие предсказахте, че Русия ще разшири западните си граници. Удовлетворени ли сте от това по какъв начин беше направено това?
- Да.

2.  Смятате ли, че дейностите на съветската войска са ефикасни?
- Да.

3.    " Работейки над Минските съглашения, изхождахте ли от това, че те би трябвало да бъдат изпълнени?
- Не.

4.   Ще се възстановяват ли в обозримото бъдеще връзките сред Русия и Запада?
- Да.

Следващата седмица Организация на обединените нации ще бъде хазаин на редица събития от друго равнище, отдадени на годишнината на съветското навлизане в Украйна.  
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР