В седмицата, белязана отново с трагедии по пътищата, певицата Петя

...
В седмицата, белязана отново с трагедии по пътищата, певицата Петя
Коментари Харесай

Млад шофьор отнема живота на майка ѝ: Петя Буюклиева за трагедията, за която трудно говори

В седмицата, белязана още веднъж с нещастия по пътищата, певицата Петя Буюклиева описа в „ 120 минути “ за персонална покруса, за която мъчно приказва. На 14 октомври 2002 година тя губи майка си на пътя – блъсната е от 17-годишно момиче.

„ Вече 20 години минаха от това трагично събитие, само че болката стяга сърцето и гърлото ми. Времето не лекува – никой и нищо не може да размени твоята майка “, споделя певицата.

Основните им претенции са законодателни промени

„ Мили, момчета и девойки, които излизате на пътя – качвайки се зад кормилото, помислете си дали сте задоволително готови. Дали излизайки разсеяни и неспазвайки всички правила, няма да почерните семейства. Болката е голяма, а празнотата в сърцето остава “, обърна се към младите водачи Петя Буюклиева.

Оказва се, че 17-годишното момиче е взело ключовете на колата от татко си. В автомобила е имало няколко души. Те не са спрели, не са оказали първа помощ и са траяли. Момичето е получило условна присъда.

Близки и другари на починалите провеждат народен митинг

„ Като християнка простих, само че само, което не можах да простя, е, че не е спряла. Дори приятелите ѝ, с които е били “, показа певицата.

Според нея би трябвало да се удължи интервалът на шофьорските курсове. Също по този начин са нужни по-солени санкции, които обаче и да се ползват.

Петя Буюклиева показа и клипа към новата си ария „ Докога “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР