В СДС не губим време в празни приказки, проучвания и

...
В СДС не губим време в празни приказки, проучвания и
Коментари Харесай

Анрияна Русева: В СДС познаваме проблемите и знаем решенията

" В Съюз на демократичните сили не губим време в празни приказки, изследвания и така нататък Познаваме проблемите и знаем решенията. Освен това по този начин е и почтено към гласоподавателите, знаят какво да чакат от нас, от всички в листата с номер 25 – професионализъм, отдаденост и отговорност. "

Това сподели за ДНЕС+ Андрияна Русева, ръководител на районната конструкция в Аспарухово на Съюз на демократичните сили - Варна.

Тя изясни още, че " в Съюз на демократичните сили няма илюзии, слага си постижими цели и знае най-прекия път за постигането им. Не звучи бомбастично както лозунгите и огромните обещания по време на избори, само че е действително. "

Вижте цялото изявление с Андрияна Русева:

Защо решихте да се кандидатирате за общински консултант в листата на Съюз на демократичните сили Варна? 

Не за първи път името ми е част от листата на Съюз на демократичните сили, постоянно съм приемала това като доверие към експертността ми, само че и като отговорност. Това е групово решение, номинациите са на районните организации. Всеки от нас, без значение дали е на избираемо място, способства за другите политики на Съюз на демократичните сили и за реализация на задачите на партията в локалната власт.



Какъв би бил вашият принос за развиването на Варна? В кои области ще насочите напъните си?

Целият ми професионален опит е в обществената сфера като началник на разнообразни обществени услуги, като съм почнала от най-ниското ходило. Социалната стратегия на община Варна е доста богата и необятно обхватна, само че постоянно има какво още да се развива, с цел да покрива в оптималната степен потребностите на хората, които имат потребност от поддръжка. За реализацията общината разчита на одобрени снабдители на обществени услуги и тъкмо в това взаимоотношение виждам своя принос. Както и в синхронизация на локалната нормативна база с непрекъснатите промени в националното законодателство, обвързвано със обществената сфера.

Какво отличава политиката на Съюз на демократичните сили от останалите партии в дясното политическо пространство?

В Съюз на демократичните сили няма илюзии, слага си постижими цели и знае най-прекия път за постигането им. Не звучи бомбастично както лозунгите и огромните обещания по време на избори, само че е действително.

В Съюз на демократичните сили не губим време в празни приказки, изследвания и така нататък Познаваме проблемите и знаем решенията. Освен това по този начин е и почтено към гласоподавателите, знаят какво да чакат от нас, от всички в листата с номер 25 – професионализъм, отдаденост и отговорност.



Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР