В сайт за недвижими имоти той предложи луксозното имение за

...
В сайт за недвижими имоти той предложи луксозното имение за
Коментари Харесай

Съвсем Го Закъсаха! Благо И Златка Заживяха Под Наем!

В уебсайт за недвижими парцели той предложи първокласното имение за сумата от 690 000 евро. Домът към този момент му се коствал прекомерно огромен и едвам смогвал да покрие разноските по поддръжката му и се наложило незабавно да я предложи за продажба.

Междувременно Златка и Благой си събрали багажа и се преместили в доста по-малко и уютно жилище. Бившият футболист бил подготвен даже да смъкне цената на къщата си, с цел да я продаде по-бързо. Желаещи да купят парцела обаче не липсвали.

Новото жилище на някогашния футболист и неговата обичана жена се намира в столичния квартал „ Бояна “. Луксозното жилище обаче не е благосъстоятелност нито на Златка Райкова, нито на Благой. Новото семейство живее там и заплаща наем, който е 1100 евро на месец.

Съседи на риалити звездите споделят, че всекидневно спят до късно и не излизат от вкъщи си по-рано от 14:00 часа. В момента и не работят. Георгиев завърши в кариерата си на футболист, а Златка също не е съществено ангажирана. Двамата по през целия ден се отдавали на пристрастеността си.

В риалити формата по Нова тв „ Биг Брадър “ Златка не един път е споменавала, че е подготвена да бъде майка и двамата с Благой интензивно работят за бебе. За плеймейтката това ще е първото дете, а за някогашния футболист – четвърто. Райкова даже се усъмни, че към този момент е бременна, само че се оказа, че не е.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР