В съвременната мода границите са почти изтрити и можете да

...
В съвременната мода границите са почти изтрити и можете да
Коментари Харесай

8 грешки, които много хора правят, когато избират образа с дънки

В актуалната мода границите са съвсем изтрити и можете да носите всичко. Основните правила на съчетание на цветове, текстури и пропорции обаче не са анулирани. Ето за какво, в случай че желаете да наблегнете преференциално достолепието на вашата фигура, те въпреки всичко би трябвало да бъдат взети под внимание.

Грешки, които се позволяват при избора на облекла, главно за дънки и които постоянно вършат външния ви тип не прекомерно съразмерен.

8. Тесни дънки с тясно яке

Като цяло няма нищо неприятно в тази известна композиция, само че единствено до момента в който не приказваме за избрани типове фигури. Например, с цялостни бедра, дълго и плътно яке с тесни дънки освен ще изяде талията, само че и в допълнение ще подчертае пълнотата на задните елементи и бедрата. В същото време късо, тясно яке със същите дънки, в противен случай, ще направи неподходящо преимущество в региона на раменете.

7. Високи ботуши

Тесни дънки в композиция с компактно прилепнали високи ботуши са може би една от обичаните комбинации. Има обаче няколко нюанса, които си коства да имате поради. Първо, височината е друга: обувките, които приключват в региона на прасеца, могат да утежнят бедрата и образно да съкратят краката. На второ място, в случай че краката са цялостни, дънките, прибрани вътре в такива ботуши, ще ги създадат още по-пълни.

За да избегнете тези резултати, пробвайте се да изберете ботуши до коляното. Друг вид е да замените напълно този прочут избор с ботильоны, изключително с кройка начело, в случай че желаете образно да удължите краката си.

6. Масивен колан

Масивен и огромен колан – в композиция с дънки подобен аксесоар неизбежно провокира асоциации с Дивия Запад и Уестърна. Ако ви е гадно от подобен карикатурен тип, по-добре е да отдадете желание на по-минималистични варианти, които внимателно допълват облика, а не да притегляте цялото внимание към себе си.

5. Аксесоари от демин

Голямо количество деним в облика е явно прекомерно доста. Едно е да комбинирате дънки и дънково яке, което е изцяло задоволително от дизайнерите (при съблюдаване на избрани правила). Съвсем разнообразни – дънкови обувки, шапки, чанти и колани. Ако се стремите към естетика в облика, по-добре е да оставите такива аксесоари.

4. Каубойска шапка

Каубойската шапка, съчетана с деним, е различен провинен за карикатурния образ на локален шериф или селски музикант (заедно с каубойските ботуши, схваща се). Ако сте огромен почитател на шапките и не желаете изцяло да изоставите този аксесоар в дрешника си, пробвайте да разгледате модели като Fedora, Trilby или Panama.

3. Дънки клеш със сандали

Въпреки огромното прелъщение да употребявате тази композиция заради нейното улеснение, не си коства да вършиме това, най-малкото тъй като дънките ще се влачат по земята и ще се протъркат задоволително бързо. Нещо повече, подобен модел е предопределен за удължение на краката и с цел да добави този резултат, а не да го отстрани, е по-добре да носите обувки с токчета за вечерна визия. За сандали са по-подходящи тесни или прави дънки.

2. Черни дънки с кафяв колан

Черните дънки са може би най-популярната опция на обичайните сини дънки, само че има правила за носенето им. Така че, нежелателно е да комбинирате черни дънки с кафяв колан. Въпросът е освен в това, че комбинацията от тези цветове не е доста печеливша, само че такива правила са подбудени и от актуалната мода, в която доминира монохромността, а коланът не би трябвало да се трансформира в звезда на облика, а в скрито допълнение.

1. Къси дънки с боти

Като се има поради, че съкратените дънки по своята същина са летен детайл на облеклото, би било вярно да се спомене, че всевъзможен тип летни обувки е по-добре да се комбинират с тях – от маратонки до сандали.

Ако приказваме за пролетно-есенния интервал, тогава би било по-добре да носите боти или високи ботуши. И при липса на такива, по-правилно е да се даде желание на дънки със общоприета дължина, които могат да бъдат прибрани или сложени върху обувки.

В умозаключение желаеме да отбележим, че модата е нещо изменчиво и най-важното е, че е много самостоятелно, което значи, че всичко това не са толкоз наложителни правила, колкото препоръки и наблюдаване. Затова не забравяйте да се концентрирайте върху възприятието си за хубост и да носите това, което ви харесва, и да подчертавате достолепията си.

Между другото, можете ли да ни покажете кои дънки ви наподобяват най-вече?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР