В сървърите на Microsoft бе открита кратка информация за нова

...
В сървърите на Microsoft бе открита кратка информация за нова
Коментари Харесай

Microsoft подготвя версия на Windows 10 за сгъваеми устройства

В сървърите на Microsoft бе открита къса информация за нова версия на операционната система Windows 10. По-точно, това е версията 18313.1004 rs_shell_devices_foldables . От името на новата Оценка за съвместимост се вижда, че тя е предопределена за компютърни устройства със сгъваеми екрани или с два и повече екрана.

За разлика от другите версии на Windows, новата 18313.1004 rs_shell_devices_foldables се тества закрито и не е налична за участниците в програмата Windows Insider. Това е явно, тъй като мобилни устройства – таблети и преносими компютри със сгъваеми екрани още не се продават. Според появилата се наскоро неофициална информация, сгъваем екран ще има Lenovo Yoga Book от трето потомство. Освен това, Microsoft създава аналогично устройство с марката Surface.

10.0.18313.1004 (rs_shell_devices_foldables.190111-1800) https://t.co/Cw9g6i1Zz6 pic.twitter.com/NdclR2E0PR

— BuildFeed (@buildfeed) January 14, 2019

Предполага се, че foldable версията на Windows 10 ще може да приспособява своя интерфейс според от режима на потребление на екрана, както и при промени в неговите размери. По сходен метод се чака да се трансформира интерфейса на операционната система при сгъваемия смарт телефон Samsung Galaxy Fold.

Компилацията 18313.1004 rs_shell_devices_foldables е първото действително доказателство за създаването на операционната система, позната като Windows Core – версията на Windows 10 с интерфейс, усъвършенстван за компютърни устройства със сгъваеми екрани. Според портала Bleepingcomputer, новата Оценка за съвместимост ще се употребява в таблета Centaurus на Microsoft, който би трябвало да излезе на пазара в края на тази година. Новата Оценка за съвместимост очевидно ще би трябвало да бъде показана по-рано.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР